Nàstic de Tarragona - Juvenil A: Els tres punts volen a l'afegit (1-1)

Aquest dimarts s'ha disputat el partit entre els granes i els blaugranes que es va suspendre dissabte per la pluja Maxi, de penal, ha fet el 0-1 al minut 88, però en el 92 els locals han empatat el matx

Debut amb empat del Juvenil A en la primera jornada de Lliga de la Divisió d'Honor. Els homes de Jordi Vinyals han disputat aquest dimarts, a la Pobla de Mafumet, el partit contra el Nàstic de Tarragona que es va haver de suspendre dissabte per culpa de la pluja. Els blaugranes, que s'han avançat en el marcador al minut 89 després que Maxi transformés un penal, han vist com els tres punts els volaven quan el Nàstic ha empatat al temps afegit, en el minut 93.

Domini absolut

Des del primer moment el Juvenil A ha aconseguit tenir el control, tot i que la igualtat ha estat un fet. Al descans s'ha arribat amb 0-0 i els de Vinyals han mantingut la possessió de la pilota en tot moment. El Nàstic, més conservador, ha tractat de defensar-se del joc blaugrana.

No ha estat fins al minut 89 que Maxi, en un penal comès sobre Munir, ha fet el 0-1, però al temps afegit el local Roger, a la sortida d'un córner, ha fet l'empat a 1 definitiu.