Lluitant per la primera Supercopa de la història

Lluitant per la primera Supercopa de la història

Els homes de Marc Carmona es juguen el títol a casa, amb l’aval del públic i del gol a favor assolit a Múrcia

El Barça Alusport tindrà el suport del públic del Palau Blaugrana avui a partir de les 22.15 h (Esport 3 i Energy) per mirar de conquerir la primera Supercopa d’Espanya de la seva història. Al partit d’anada, els blaugranes van guanyar per un ajustat 0-1 a la pista d'ElPozo Múrcia amb un gol de Fernandao.

Espectacle màxim

Els dos equips són els grans dominadors de les últimes temporades i els enfrontaments entre els dos conjunts han estat sinònim d’espectacle. Els de Carmona no es refien d’un rival amb jugadors molt experimentats en partits com el d’aquesta nit i la renda d’un gol no es cap garantia d’èxit. Tal com va recordar ahir el preparador blaugrana a la roda de premsa prèvia a la final, “no pensarem en aquest avantatge durant el partit”. De fet, això podria ser contraproduent. Un dels últims precedents al Palau entre els dos equips va suposar un contundent 1-6 per als murcians.

El suport del Palau, clau

Els aficionats que donaran suport al Barça Alusport avui al Palau seran un dels factors a tenir en compte en aquest matx. La fortalesa del recinte culer ha estat bàsica a la trajectòria de l’equip. Dels últims 20 partits disputats al Palau, els de Carmona han aconseguit 18 victòries, 2 empats i cap derrota, amb 99 gols a favor i només 21 en contra. Avui no hauria de ser diferent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut