Fernandao: “La Supercopa no és un títol més”

Fernandao: “La Supercopa no és un títol més”

El pivot blaugrana, que va marcar el gol de l'anada que ha acabat sent decisiu, ha explicat que “la fam per guanyar títols no s'acaba mai, sempre en vols més”

Ha estat el segon títol de la temporada. El primer va ser la Copa Catalunya i aquest dimarts ha caigut la Supercopa. “Mai podrem dir que és un títol més, perquè el dia que pensem això deixarem de guanyar i nosaltres tenim fam de títols. Això no s'acaba mai i sempre en vols més”, ha explicat Fernandao, el segon capità del Barça Alusport.

El jugador brasiler amb passaport espanyol ha comentat que la Supercopa és especial. “És una competició única i posarem al Museu l'únic títol que no teníem. A mi em fa la mateixa il·lusió que haver guanyat una Lliga o una Copa”, ha dit Fernandao, que ha valorat així el partit: “L'equip ha estat molt bé i cal felicitar-lo. En el segon temps, com que ens hem hagut de defensar perquè s'han situat amb el porter jugador, hi ha hagut nervis i hem patit”.

Finalment, Fernandao, autor del gol del partit d'anada que ha acabat marcant la diferència, ha dit: “Sempre hem d'anar a guanyar perquè mai saps quan et pot fer falta un gol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut