Erazem Lorbek i Juan Carlos Navarro segueixen els terminis de la seva recuperació a Encamp

Erazem Lorbek i Juan Carlos Navarro segueixen els terminis de la seva recuperació a Encamp

Xavi Pascual va explicar en la roda de premsa que tots dos “estan entrant a la recta final”

Treballen fort per posar-se a punt i estar al servei de l’equip. Tots, tant ells com els seus companys, com també el cos tècnic, són conscients de la importància d’aquests dos jugadors que han passat pel quiròfan aquest estiu. Lorbek va ser sotmès a una artroscòpia al genoll dret per tal de solucionar els seus problemes de sinovitis i Navarro va ser operat del turmell dret per solucionar una inflamació crònica.

A la roda de premsa que es va fer aquest dimecres al Comú d’Encamp, Xavi Pascual ja va avançar: “Estan seguint els terminis que ens havíem marcat de la seva recuperació”. L’entrenador del FC Barcelona, a més, va afegir: “Estan entrant a la recta final, però cal destacar que aquest tram final és un tram final important i que cal anar a poc a poc perquè és llarg”.

Tractament, muntanya, gimnàs i una mica de pista

Tant Lorbek com Navarro estan sent vigilats de prop pels Serveis Mèdics, fisioteràpia i massatgista de l’equip. A banda, també fan exercicis al gimnàs, caminen per la muntanya i comencen a tocar una mica de pista, com també va explicar Pascual: “Aquí a Encamp, per primer cop, comencen a tocar una mica de pista –sensacions de tir.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut