Ja es pot provar el Barça a la Demo del FIFA 14 d’EA SPORTS™

Ja es pot provar el Barça a la Demo del FIFA 14 d’EA SPORTS™

La primera versió del videojoc inclou vuit equips, entre els quals hi ha el FC Barcelona, i el Camp Nou com a escenari principal La Demo del FIFA 14 ja està disponible per als usuaris d'Xbox 360, PlayStation 3 i PC

EA SPORTS™ ha presentat la Demo del FIFA 14, en què el Barça té un gran protagonisme. La gran característica del primer tast del principal videojoc de futbol és que els partits es desenvolupen al Camp Nou. L’estadi blaugrana acull els enfrontaments de la Demo, que inclou un total de vuit equips, entre els quals hi ha el FC Barcelona.

Jugar amb els ídols del Barça

El FIFA 14 permet controlar i gaudir amb els jugadors i ídols del Barça amb el que és considerat “el millor videojoc d’esports”, segons la Gamecom. La demo està disponible per a Xbox 360, PlayStation 3 i PC i es pot descarregar aquí.

A banda del Barça, FIFA 14 també permet jugar amb el PSG, l'AC Milan, el Manchester City, el Tottenham, el Borussia Dortmund, el Boca Juniors i el NY Red Bull. A més, ofereix la possibilitat de crear el teu propi equip mitjançant el mode FIFA Ultimate Team.

Novetats tècniques

La saga FIFA no deixa d’evolucionar, i la nova versió oferirà moltes novetats a tots els usuaris. Per començar, les noves característiques de ‘Xut en Estat Pur’ i ‘Física Real de Pilota’ ofereixen més autenticitat al joc.

A banda d’aquestes novetats tècniques, el joc també ampliarà la seva base de dades. I és que la nova versió de FIFA compta amb 33 Lligues amb llicència oficial, més de 600 clubs i més de 16.000 jugadors. Com a novetat, destaquen la selecció brasilera, noves llicències de la Primera Divisió Xilena, la Primera Divisió Argentina, la Lliga Colombiana i 20 clubs brasilers.

Demana el teu FIFA 14 aquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut