Xavi Pascual i Zupo Equisoain, dos campions cara a cara

Xavi Pascual i Zupo Equisoain, dos campions cara a cara

El partit de dissabte al Palau enfrontarà els dos únics entrenadors Asobal que són campions de Lliga

Dissabte a les 18.30 el FC Barcelona d’handbol obrirà el seu camí a la Lliga Asobal 2013/14 davant el BM Ciudad Encantada de Conca. A les banquetes del Barça i del Conca hi haurà els dos únics entrenadors de l’actual Lliga Asobal que poden presumir de tenir el títol de Lliga al seu palmarès.

Els campions

La temporada 2012/13 eren quatre els entrenadors que havien assolit la Lliga i entrenaven equips Asobal. Amb la marxa de Manolo Cadenas, entrenador de l’Ademar Lleó 2012/13, i la desaparició del BM Atlètic de Madrid, entrenat per Talant Duixebàev i que va ser campió de Lliga en quatre ocasions, només queden Pascual i Equisoain entrenant a l’Asobal i que hagin estat campions de Lliga.

Pascual i Equisoain es veuran les cares a la Jornada 1 d’Asobal de dissabte al Palau Blaugrana. Els dos entrenadors ja fa temps que són als seus actuals equips. Pascual dirigeix el FC Barcelona des de mitjans de la temporada 2008/09 i Equisoain dirigeix el Conca des del 2010.

Cinc títols de Lliga Asobal

Entre Xavi Pascual i Javier ‘Zupo’ Equisoain sumen cinc títols de campions de Lliga Asobal. Xavi Pascual ha portat el FC Barcelona a conquerir els darrers tres títols de Lliga de manera consecutiva.

De la mà de Pasqui, els blaugranes van assolir els títols de les temporades 2010/11, 2011/12 i 2012/13. Van succeir, així, els quatre anys de domini del BM Ciudad Real i van recuperar el domini de l’handbol estatal.

Javier ‘Zupo’ Equisoain va aconseguir els dos títols de Lliga que té al seu palmarès en les seves èpoques d’entrenador amb el desaparegut San Antonio de Pamplona. Amb els de Navarra va guanyar l’Asobal les temporades 2001/02 i 2004/05.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut