La Bruixa d’Or Manresa – FC Barcelona: Triomf convincent (70-76)

La Bruixa d’Or Manresa – FC Barcelona: Triomf convincent (70-76)

El Barça derrota La Bruixa d’Or Manresa en un partit en què els dos primers quarts han estat un festival anotador dels blaugranes Abrines, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador per davant de Dorsey (14) que ha estat MVP

Victòria clara i convincent del conjunt de Xavi Pascual davant La Bruixa d’Or Manresa (70-76) en el segon compromís de pretemporada. Una exhibició d’efectivitat anotadora en el primer quart ha servit perquè els barcelonistes afrontessin la resta del matx amb certa tranquil·litat. Tot i una petita revifada manresana, els blaugranes han pogut mantenir la renda favorable i sumar una nova victòria.

Els triples marquen el camí

L’eficàcia en els llançaments de tres pot arribar a ser vital en un partit i el Barça ha demostrat les seves aptituds en aquest àmbit. Els triples inicials d’Oleson i Abrines (0-6) han obert una escletxa inabastable per a La Bruixa d’Or Manresa. La màxima diferència, fins al moment, l’ha marcat el mateix Abrines, el màxim anotador per als blaugranes, amb un nou triple (5-14).

Debuta Lampe

A la bona ratxa cal afegir-hi el bon debut de Lampe. El polonès ha signat un bon registre: ha anotat quatre punts seguits i ha aconseguit ampliar l’avantatge al marcador (5-24). Amb els triples com a ordre del dia, els blaugranes han tancat un primer temps impecable (30-42).

Represa intensa

La renda favorable ha servit perquè el conjunt de Xavi Pascual afrontés els primers compassos del segon tram del partit amb certa tranquil·litat. El Manresa ha tirat de constància per retallar la diferència. La seva ambició els ha situat a només cinc punts per sota del marcador (57-62).

L’escomesa manresana ha estat ben frenada per l’esquema de Pascual, que ha sabut recuperar les regnes del partit i sentenciar el duel (70-76).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut