Gáldar Gran Canària – FCB Alusport: No hi ha millor inici (1-4)

Els gols de Wilde, Ari Santos, Lin i Aicardo han estat suficients per emportar-se la primera victòria de la Lliga en la seva visita a Gran Canària Per al conjunt blaugrana ha debutat Adrián Ortego

No hi ha millor manera de començar la nova temporada regular que amb victòria. El conjunt de Marc Carmona ha aprofitat la dinàmica positiva després de guanyar aquesta setmana la Supercopa, i s’ha emportat els tres primers punts de la temporada en la seva visita a la pista del Gáldar (1-4). Wilde, Ari Santos, Lin i Aicardo han estat els autors de la golejada.

Domini inicial

No ha donat concessions Marc Carmona i des de bon inici el seu conjunt ha portat la batuta del matx. El domini blaugrana ha estat aclaparador tot i que s’ha mantingut l’empat fins al minut 10 gràcies a la bona actuació de Dani Cabezón, porter local. Wilde ha obert la llauna i Ari Santos, abans d’acabar la primera part, ha ampliat l’avantatge (0-2).

Sentència al segon temps

Amb tot a favor, els blaugranes han mantingut l’avantatge aconseguit al primer temps i han fet debutar Adrián Ortego. El bon moment dels de Carmona ha permès que ampliessin el marcador amb una nova diana, obra de Lin. Els canaris han retallat distàncies a tres minuts del final, amb un gol de Yoni, però Aicardo ha aparegut per tancar la golejada i certificar el primer triomf de la Lliga (1-4).