L’Asobal retorna al Palau Blaugrana

L’Asobal retorna al Palau Blaugrana

El Barça d’handbol debuta en Lliga Asobal 2013/14 davant el BM Ciudad Encantada, gairebé quatre mesos després de l’últim partit al pavelló blaugrana

Dissabte a les 18.30 h, en directe per Sportmania, el Barça d’handbol tornarà a saltar al parquet del Palau Blaugrana. Una pista que no trepitjava per jugar des del 25 de maig. Al davant tindrà el BM Ciudad Encantada de Conca en un partit ple d’al·licients per venir al Palau.

Motius per venir al Palau Blaugrana

El FC Barcelona disputarà el primer partit de la temporada a casa i serà el debut a la pista blaugrana dels tres nous jugadors del Barça d’handbol 2013/14: Karabatic, Lazarov i Saubich.

Des de les 17.15 h, al costat de la porta d’entrada de la Llotja del Palau, la Superglobe i la Supercopa Asobal, els dos títols conquerits per l’handbol en aquest inici de temporada, estaran exposats perquè tothom que ho desitgi pugui fer-se fotografies amb els trofeus.

Minuts abans de l’inici del partit, l’equip oferirà al Palau Blaugrana aquests trofeus des de la pista, i a la mitja part del partit de futbol entre el FC Barcelona i el Sevilla el Barça d’handbol sortirà a la gespa de l’Estadi a oferir la Superglobe.

“Jugar bé i guanyar”

Amb aquestes paraules s’expressava el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, per definir l’objectiu del primer partit de Lliga al Palau.

Pascual ha comentat: “Aquesta ha estat una setmana diferent quant a treball. El fet de jugar la Superglobe va canviar la forma d’encarar la pretemporada”.

“Dissabte no estarem en les millors condicions, ja que estem treballant per donar el punt òptim de forma a l’equip”, ha explicat Xavi Pascual.

El tècnic blaugrana no comptarà amb Víctor Tomás, que no s’ha pogut entrenar amb regularitat a causa d’unes angines. Els joves Ariño i Balaguer completaran la llista de 16 jugadors.

De la mà d’un campió de Lliga

El BM Ciudad Encantada arriba al Palau entrenat per Zupo Equisoain, un entrenador que va fer dues vegades campió de Lliga el desaparegut San Antonio de Pamplona.

Aquesta serà l’onzena visita dels de Conca al Palau, on han caigut en les deu visites anteriors. Zupo Equisoain està al capdavant d’un equip renovat que ha perdut homes com Ángel Pérez, Simonet, Juanjo, Garza, Moyano i Corzo, entre d’altres, i que ha incorporat jugadors com Lipovina o Renaud, que estan cridats a ser referents a l’equip castellà. A Barcelona els faltarà el lateral Sorrentino, que està lesionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut