Íñigo Zorzano: “No crec que sigui un mà a mà amb el Madrid”

Íñigo Zorzano: “No crec que sigui un mà a mà amb el Madrid”

El segon entrenador del Barça creu que hi haurà més equips implicats en la lluita pels títols i considera clau la bona relació humana que pugui haver-hi entre tècnics i jugadors

Íñigo Zorzano debutarà aquesta temporada com a segon entrenador del Barça. Ja fa anys que forma part del cos tècnic i aquest curs assumirà un nou rol. “Des que Xavi Pascual és el primer entrenador, les diferències entre els ajudants són mínimes. Cadascú és responsable de la seva parcel·la. Sí que és cert que el paper de segon entrenador té una mica més de rellevància a nivell mediàtic, i que si el Xavi no pot assistir a algun partit o l’expulsen, ha de complir unes determinades funcions”, explica Zorzano.

El treball i una mica de sort decidiran

Preguntat sobre el potencial del Barça i del Reial Madrid a l’hora de lluitar pels títols, Zorzano no descarta altres equips: “Històricament sempre hi ha hagut el Barça i el Reial Madrid. Però no crec que sigui un mà a mà. Hi ha hagut altres equips que s’han reforçat molt bé, com el València, l’Unicaja o el Caja Laboral. Segur que tots ells també hi seran. Si nosaltres no treballem i estem concentrats, per molt bona plantilla que tinguem, podem caure derrotats a les primeres de canvi”.

Un dels primers objectius d’aquests primers dies de feina és crear l’ambient ideal per treballar tots junts. “Per a nosaltres, una de les coses més importants és la relació humana dins del cos tècnic i amb els jugadors. Si tens una bona relació humana, els petits problemes es poden solucionar amb més facilitat”, confessa un Zorzano content i motivat davant aquest nou repte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut