La 2ª edició de ‘Corrent fem Barça’, en marxa

La 2ª edició de ‘Corrent fem Barça’, en marxa

La Lliga de Curses Populars del FC Barcelona ja està en marxa per a la temporada 2013/14

El passat diumenge 9 de setembre va arrencar la Lliga de Curses Populars del FC Barcelona amb la Cursa de Poblenou. Tots els socis que van participar en la primera edició Corrent fem Barça 2012-13, si encara no ho han fet, han de passar per l’Oficina d’Atenció al Barcelonista accés 15 del Camp Nou per tal de formalitzar la seva inscripció i recollir la samarreta gratuïta.

En cas de no haver participat en cap edició, recordar que aquesta és una lliga social per fomentar l’esport entre els socis i sòcies del Barça. Per inscriure’s cal adreçar-se a l’OAB (Camp Nou accés 15).

Ja s’han disputat dues curses però encara s’està a temps d’apuntar-se i gaudir d’aquesta fantàstica edició.

Samarreta tècnica gratuïta

Les inscripcions i recollida de la samarreta tècnica Nike de Corrent Fem Barça per aquesta segona edició de forma gratuïta, s’han de fer a l’OAB.

Si ja ha formalitzat la inscripció, cal recordar que la propera cursa és la Correbarri el proper 13 d’octubre a Barcelona, concretament al barri de la Barceloneta, amb sortida i arribada a les portes del Club Natació Atlètic-Barceloneta. No dubti en començar a entrenar i participar en aquesta cursa i en el calendari de curses incloses en el Corrent Fem Barça! Esperem a molts corredors de Corrent fem Barça en aquesta cursa!

Consulta tota la informació a la web de Corrent fem Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut