Classe magistral de l’handbol formatiu amb Juanín García

Classe magistral de l’handbol formatiu amb Juanín García

Juanín García ha treballat amb els joves extrems en una sessió d’entrenament dedicada a la feina específica de la posició d’extrem

Nova temporada i noves idees. Així han pensat Xavi Pascual, secretari tècnic de la secció i entrenador del primer equip, i Toni Gerona, coordinador de l’handbol formatiu i entrenador del segon equip. Per acostar la feina del primer equip a la feina de les categories de formació, la presència de jugadors del primer equip en entrenaments per posicions a la base serà una nova fórmula per a aquesta temporada.

Un mestre amb els més joves

Juanín García ha estat el jugador que ha inaugurat aquesta nova iniciativa de la secció. En un entrenament realitzat a les instal·lacions de la Residència Blume d’Esplugues de Llobregat, l’extrem blaugrana ha compartit entrenament amb els més joves.

Els convocats eren els jugadors que juguen a la mateixa posició que Juanín. Els extrems de l’infantil, els dos cadets, el juvenil i el segon equip han pogut conèixer de primera mà els secrets i les ensenyances del màxim golejador de la història de l’Asobal i de la selecció estatal.

Com posicionar el cos, la tècnica de recepció i la utilització del canell en el llançament, entre altres habilitats, han estat els ensenyaments que Juanín ha compartit amb els joves extrems de les categories de formació.

Junts per treballar millor

L’entrenament a la Blume ha estat el primer d’una iniciativa que arrenca aquesta temporada per acostar el primer equip a les categories de formació. Juanín ha estat el primer jugador que ha participat en aquesta iniciativa, però durant la temporada la resta de jugadors del primer equip també hi participarà.

“Aquesta iniciativa té l’objectiu d’apropar el primer equip a les categories de formació. Avui ha estat el primer entrenament però anirem incorporant els jugadors del primer equip a aquesta iniciativa per treballar tots plegats en la mateixa línia i motivar encara més els jugadors de la base”, ha afirmat Xavi Pascual.

“Estic encantat de poder participar en aquesta iniciativa. Poder treballar amb els joves de la base ha estat un plaer i a la vegada rebre el seu interès pel que fem i per la seva formació és una recompensa extraordinària”, ha declarat Juanín García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut