Buscant el segon triomf a la Lliga Asobal

Buscant el segon triomf a la Lliga Asobal

Aranda de Duero, primer desplaçament en Lliga i oportunitat per sumar el segon triomf abans de l’inici de Champions per al Barça d’handbol

Dimecres, a les 20.30 h, en directe per Sportmania, el Barça d’handbol visita la pista del BM Villa de Aranda Top-Ribera amb l’objectiu de sumar la segona victòria a la Lliga, en una setmana que comença a Castella i que finalitzarà a Macedònia, en l’inici de la Champions 2013/14.

Concentració per continuar creixent

El Barça d’handbol està treballant per ajustar l’estat de forma que li permeti assolir les més altes quotes aquesta temporada, per això afronta el partit d’Aranda de Duero amb la màxima concentració per seguir en la bona línia apuntada fins ara.

Els blaugranes vénen d’un contundent triomf a la primera jornada per 41 a 21 davant el BM Ciudad Encantada i després d’Aranda de Duero hauran de viatjar, divendres, cap a Skopje per disputar la primera jornada de Champions, dissabte a les 18.15 h.

A Aranda de Duero, Xavi Pascual ha fet viatjar 16 jugadors. Víctor Tomás entra a la convocatòria, després de superar les angines que no li van permetre entrenar amb normalitat la setmana passada i ‘Juanín’ García serà el jugador descartat per a aquest partit.

Segona temporada a l’Asobal

El BM Villa de Aranda viu la segona temporada a la màxima competició de l’handbol estatal. En l’últim curs els castellans van finalitzar en onzena posició.

A la temporada 2013/14, l’equip d’Aranda de Duero ha fet canvis significatius a la seva plantilla. Canvi d’entrenador, amb l’arribada de Jacobo Cuétara i la sortida de Magí Serra. La sortida del segon màxim golejador d’Asobal de l’últim curs, Enrique Plaza, l’han suplert amb homes com Álvaro Cabanas -set gols a la primera jornada-, Martín Ariel Doldán o Markel Beltza.

A la primera jornada, a la pista del BM Osca, els d’Aranda de Duero van viure un cara o creu on van caure per un sol gol 23 a 22.

A més, el BM Villa de Aranda compta amb un dels pavellons amb més ambient de la Lliga Asobal com és el Príncipe de Asturias, com ja van poder comprovar els blaugranes a la visita de la temporada 2012/13, on es van imposar per 19 a 31.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut