Dimarts, l’handbol, aperitiu del futbol

Dimarts, l’handbol, aperitiu del futbol

Els socis i aficionats blaugrana poden viure una tarda del dia de la Mercè a les instal·lacions del Club

Dimarts dia 24, festivitat de la Mercè, el FC Barcelona ofereix un programa doble per als socis i aficionats. A les 18 h l’handbol jugarà la tercera jornada de Lliga Asobal davant el Reale Ademar de Lleó i el futbol ho farà davant la Reial Societat

El millor handbol del món

Dimarts al Palau Blaugrana l’actual líder de la Lliga Asobal i vigent campió del món de clubs d’handbol jugarà la tercera jornada de la Lliga davant el Reale Ademar de Lleó.

És una bona oportunitat per iniciar la tarda de la Mercè amb un dels partits més interessants de la competició estatal d’handbol i per tenir l’oportunitat de veure en directe Karabatic, Rutenka, Saric, Tomás…, i la resta de jugadors que conformen una de les millors plantilles del món.

L’entrada per als socis del FC Barcelona és gratuïta i també ho és per als menors de 14 anys que vinguin acompanyats d’un adult. El preu per a no socis és de 15 euros.

Líders de la Lliga

El Barça d’handbol, després de dues jornades de competició, lidera la Lliga Asobal. Amb dos triomfs contundents, 41 a 21 davant el Conca i 20-44 a la pista d’Aranda de Duero, els blaugranes comanden la classificació.

Dimarts a les 18 h els blaugranes reben al Palau un dels històrics de l’handbol estatal com és l’Ademar de Lleó i tenen l’oportunitat de sumar un tercer triomf que els mantingui al capdavant de la Lliga amb el suport del Palau Blaugrana.

Cal recordar que els aficionats que vulguin assistir al Palau per presenciar el partit d’handbol no podran aparcar els cotxes dins del recinte del Club. Només ho podran fer els socis que disposin d’abonament d’aparcament al Camp Nou. En aquest cas serà exclusivament per l’accés 14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut