Eusebio: “Tenim un gran esperit d’equip”

Eusebio: “Tenim un gran esperit d’equip”

El Barça B ha fet l’últim entrenament aquest dijous abans de viatjar demà a Huelva, on s’enfrontarà al Recreativo aquest divendres (21 hores, Esport3) La novetat a la convocatòria ha estat l’entrada del porter Bañuz per Ortolá

El Barça B afronta el partit d’aquest divendres contra el Recreativo de Huelva (21 hores, Esport3) amb la confiança que dóna haver sumat 10 punts dels 15 possibles i estar a un sol punt del líder, l’Sporting de Gijón. Davant tindrà un rival que té els mateixos punts que els blaugranes i ha iniciat la Lliga amb molt bones sensacions.

“És molt important seguir en la línia de joc que portem. Volem fer un bon partit i mantenir el nivell de joc que hem exhibit en els últims partits. Volem seguir amb la bona dinàmica”, ha explicat Eusebio aquest dijous.

“Tots els jugadors estan donant el millor que tenen i aquest és un dels nostres objectius. Tothom està molt il·lusionat de poder jugar i tenim un gran esperit d’equip”, ha afegit el preparador blaugrana.

Millor inici de l’era Eusebio

Aquest inici de la tercera temporada d’Eusebio Sacristán com a tècnic del Barça B ha estat la millor en puntuació. L’entrenador de La Seca ha valorat aquest fet: “Aquest inici és conseqüència de la feina feta en els últims dos anys. Anem millorant any rere any. La continuïtat en el treball dóna bons resultats. Tenim la columna vertebral de l’any passat i això ens ha facilitat l’inici de temporada”.

“A mesura que anem jugant l’equip s’omple d’energia i confiança. Hem de seguir, però, tenint els peus a terra i seguir en la línia de la feina i de la intensitat”, ha conclòs.

Bañuz per Ortolá a la convocatòria

Eusebio Sacristán ha fet pública aquest dijous la convocatòria per a aquest partit, en què l’única novetat ha estat l’entrada del porter Bañuz per Ortolá per decisió tècnica. La resta de convocats són els següents: Masip, S. Gómez, Patric, Planas, Ilie, Joan Román, Dongou, Espinosa, Babunski, Samper, Denis, Pol Calvet, D. Nieto, Lucas, Edu Bedia, Sandro i Campins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut