Ricard Muñoz: “Afrontarem la Supercopa amb ganes i il·lusió”

Ricard Muñoz: “Afrontarem la Supercopa amb ganes i il·lusió”

El tècnic del Barça espera competir a un bon nivell tot i no haver comptat amb tota la plantilla en els entrenaments “El nou format permetrà veure hoquei de primeríssim nivell des de l’inici del curs”, ha dit Aitor Egurrola

Aquest divendres s’ha presentat la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins al Vendrell, ciutat que acollirà el 5 i 6 d’octubre la final del torneig. Enguany hi ha canvi de format i els campions i els subcampions de l’OK Lliga i de la Copa del Rei disputaran una Final a Quatre, al pavelló del Club d'Esports Vendrell. La primera semifinal la jugaran dissabte el FC Barcelona i el Moritz CE Vendrell (12.00 h), i la segona semifinal la disputaran l’HC Coinasa Liceo i el Reus Deportiu (14.00 h). Diumenge a les 12.30 h tindrà lloc la final per la conquesta del títol.

Ganes i il·lusió

L’entrenador del FC Barcelona, Ricard Muñoz, ha expressat la intenció de competir al màxim nivell tot i les baixes dels jugadors que són amb la selecció: ”Afrontarem la Supercopa amb il·lusió i amb ganes de guanyar-la, però tenim el handicap que no la podrem preparar tan bé com hauríem volgut. Estem entrenant-nos amb un 60% de la plantilla -quatre jugadors són a Angola per disputar el Mundial- i, en canvi, la resta d’equips participants poden treballar amb més jugadors del primer equip”.

El tècnic d’hoquei patins ha analitzat els seus rivals: ”És un format nou en què nosaltres hem entrat com a convidats. Per mi, el Vendrell i el Liceo són els favorits. El Vendrell juga a casa, davant la seva gent, i és el vigent campió de la Copa del Rei i de la Cers. I el Liceo és l’actual campió de l’OK Lliga”.

Fam de títols

Per la seva part, Aitor Egurrola ha manifestat el seu desig d’aconseguir la primera copa de la temporada: “És el primer títol en joc. Ja tenim ganes de començar a competir després d’una pretemporada llarga. Per mi, el nou format és més atractiu per als aficionats i per a les televisions. Permetrà veure hoquei de primeríssim nivell des de l’inici del curs”. El porter del Barça ha afegit: “El Vendrell té moltes cares noves, amb molt de potencial. Caldrà veure com s’acoblen”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut