El Barça-Reial Societat, últim partit amb l’abonament de la temporada 2012/13

El Barça-Reial Societat, últim partit amb l’abonament de la temporada 2012/13

El partit contra el conjunt basc, el pròxim 24 de setembre, l'últim amb el carnet de la temporada passada Contra el Valladolid, el 5 d'octubre, serà imprescindible l'abonament de la temporada 2013/14

El partit entre el Barça i la Reial Societat serà el darrer partit a l'Estadi al qual es podrà accedir amb l’abonament de la temporada passada. Contra el Valladolid, el 5 d’octubre, només es podrà entrar amb l’abonament 2013/14.

Els socis i sòcies del FC Barcelona que tinguin abonament al Camp Nou i que s’apropin dimarts, 24 de setembre, al Camp Nou per veure el Barça-Reial Societat encara ho podran fer amb el passi de la temporada passada. Però cal recordar que aquest és el darrer partit a l’Estadi al qual es podrà accedir amb l’abonament de l’any passat. Aquesta mesura també afecta les places d’aparcament del Camp Nou.

Per tant, a partir del pròxim partit a casa, és a dir, el de Lliga del dia 5 d’octubre davant el Real Valladolid, els socis només podran accedir al Camp Nou amb el nou abonament, el de la temporada 2013/14.

Recollida

Des del mes de juliol els socis amb abonament per a aquesta temporada ja el tenen a disposició a l’entitat bancària en què tenen domiciliat el pagament, previ cobrament de la totalitat del preu de l’abonament. En el cas de no tenir l’abonament 2013/14 ni tampoc la targeta d’aparcament d’aquesta temporada, cal consultar el banc on normalment es reben o bé contactar amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut