Marc Carmona: “Qualsevol equip et pot guanyar”

Marc Carmona: “Qualsevol equip et pot guanyar”

Els homes de Marc Carmona afronten el partit de demà amb el repte de millorar setmana a setmana “No tenen res a perdre i tindran moltes ganes”, avisa Sedano sobre el Jaén

“El futbol sala és un esport apassionant perquè qualsevol dia et pot guanyar tothom. Des del respecte, del treball, de defensar bé, d’intentar fer un bon partit. El més important és que cada setmana que passi hem d’intentar estar una mica millor que les anteriors”, ha manifestat el preparador català del FC Barcelona Alusport.

Ells vindran amb molta il·lusió. No tenen res a perdre i tindran moltes ganes. Per a ells és un partit nou que els servirà per demostrar que si estan a Primera és per alguna cosa”, ha declarat, per la seva banda, Paco Sedano.

El partit davant del Jaén Paraíso Interior serà dissabte a les 12.30 h, un horari poc habitual per als aficionats del futbol sala blaugrana. És per això que Carmona ha comentat: “Per nosaltres sempre és un al·licient jugar al Palau. És un horari poc habitual per a la nostra gent. És un horari que ens restarà públic. Però estem segurs que els que vinguin ens ajudaran i intentarem que se’n vagin contents pel nostre esforç”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut