Xavi Pascual: “Ens trobarem un partit força complicat”

Xavi Pascual: “Ens trobarem un partit força complicat”

El tècnic blaugrana confia a aconseguir la primera victòria a Europa davant el Vardar Skopje, un rival perillós que “està fent una aposta per poder estar a dalt” El partit contra l’equip de Macedònia es disputarà aquest dissabte a les 18.15 h (Esport3)

Debut de Champions a Skopje, Macedònia. El Barça d’handbol s’estrena aquest dissabte a la màxima competició europea davant el Vardar (18.15 h, Esport3). Xavi Pascual ha parlat en roda de premsa per explicar les impressions prèvies al matx: “Guanyar la Champions és una esperança que tenim tots però encara queden set o vuit mesos”. L’objectiu ara mateix és guanyar demà, en un camp sempre complicat, contra un equip que s’ha reforçat molt. I quan s’acabi el partit de Macedònia, pensarem en el proper partit de Lliga”, ha insistit el tècnic del FC Barcelona.

Un rival perillós

Xavi Pascual ha comentat que l’ HC Vardar Skopje és un equip molt fort que aspira a tot. “Com a club estan fent una aposta per poder estar a dalt. No és una aposta de dos dies, sinó que en els propers anys serà un equip que lluitarà per entrar a la Final Four”, ha dit l’entrenador del Barça, que ha afegit: “És un equip perillós, que té capacitat de llançament, canvia els sistemes defensius i té molts jugadors. Ens trobarem en un partit força complicat”.

Amb personalitat pròpia

El Barça viatjarà a Skopje amb els 16 jugadors disponibles del primer equip. Pascual ha lloat l’esforç i la feina dels seus homes: “Som un conjunt alegre, que tenim una forma d’entendre l’handbol i això és el que projectem al camp. El Barça té la seva personalitat i model de joc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut