Atlètic Balears – Juvenil A: Conquerint ses Illes (0-2)

Atlètic Balears – Juvenil A: Conquerint ses Illes (0-2)

Dos gols de Sanabria han estat suficients perquè el conjunt de Jordi Vinyals sumés una nova victòria en un dels camps més complicats de la categoria

Victòria d’ofici i, sobretot, de constància la que ha aconseguit el Juvenil A en la seva visita a un dels camps més complicats de la categoria, el de l’Atlètic Balears (0-2). Davant la duresa del partit, l’eficàcia de Sanabria s’ha transformat en dos gols que han decantat la balança a favor dels blaugranes.

Sanabria obre la llauna...


Tensió i duresa han estat les dues protagonistes dels primers compassos del matx a Palma de Mallorca. Els blaugranes han sabut dominar el control de l’esfèrica, tot i alguna incursió perillosa en les jugades estratègiques dels mallorquins.

A la recta final del primer temps ha arribat la millor resposta blaugrana amb el gol de Sanabria. Una bona jugada d’Adama ha acabat als peus del ‘9’ blaugrana, que, amb un xic de fortuna, ha aconseguit batre Mateu.

...i sentencia

Mateix guió per als 45 minuts restants. Els blaugranes han sabut aguantar la duresa mallorquina i novament Sanabria, en un rebot a l’interior de l’àrea, ha pogut tornar a superar el porter local.

Amb aquesta victòria els blaugranes segueixen invictes en la classificació i s’emporten tres punts d’un dels desplaçaments més complicats de la categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut