El fortí del Palau Blaugrana

El fortí del Palau Blaugrana

El Barça Alusport va guanyar dissabte el segon partit de l'LNFS davant el Jaén Paraíso Interior per un contundent 5-0. Però encara hi ha una dada més espectacular

Els de Marc Carmona van assegurar el coliderat de l'LNFS en vèncer el Jaén Paraíso Interior per un contundent 5-0. Però el més important és la solvència que demostren els culers quan juguen al Palau Blaugrana. Les dades són incontestables.

El Barça Alusport ha fet del Palau Blaugrana un fortí inexpugnable. La temporada passada, els blaugranes van jugar 18 partits de Lliga amb un balanç de 16 victòries, dos empats i cap derrota. En aquest període, l’equip va anotar 90 gols i només en va rebre 20 i es va convertir en la defensa menys golejada de la competició amb només 45 gols encaixats. D'altra banda, va ser l’equip més golejador del campionat, amb 133 dianes.

A aquestes dades s’hi ha d’afegir el partit jugat dissabte i el tercer partit de la final de la temporada 2011/12, en què els culers també van guanyar. Un total de 20 partits sense conèixer la derrota davant dels seus aficionats.

És a dir, l’última derrota del Barça Alusport al Palau Blaugrana es remunta al 15 de juny del 2012, quan van perdre de manera contundent davant ElPozo Múrcia per 1-6. De totes maneres, aquella derrota no va ser dolorosa. Els blaugranes van aixecar el títol a la pista dels murcians després de vèncer per un clar 3-6 una setmana més tard.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut