Pascual, sobre Ademar: “Mantenen el seu gen”

Pascual, sobre Ademar: “Mantenen el seu gen”

El tècnic blaugrana destaca el canvis que han fet a l’equip de Lleó i que és un bon dia per venir al Palau Blaugrana

Pascual ha atès els mitjans informatius el dia abans de jugar la tercera jornada de la Lliga Asobal, dimarts a les 18 h al Palau Blaugrana davant el Reale Ademar Lleó. Xavier Pascual ha parlat de la nova plantilla de l’Ademar, de la importància d’assistència del públic al Palau i de la situació de l’equip a la Champions.

Canvi profund

El Reale Ademar ha fet un canvi considerable en el seu primer equip. Daniel Gordo, amb 29 anys, assumeix la banqueta lleonesa en substitució de Manolo Cadenas i a la pista joves formats a la base acompanyen Carou, Alonso, Dacevic o Asanin.

“Ens trobarem un Ademar molt canviat de la passada temporada però que mantenen el seu gen. Són un equip molt lluitador que ho deixa tot a la pista amb jugadors joves i a la vegada experimentats en Asobal, que saben el que és jugar partits importants”, ha explicat Pascual.

Dia festiu i abans del futbol

Dimarts és un dia festiu a Barcelona, festivitat de la Mercè, i el Barça d’handbol juga al Palau Blaugrana a les 18 h, dues hores abans de l’inici del partit de futbol a l’Estadi entre FC Barcelona i la Reial Societat.

Aquest fet no passa per alt a Pascual, que ha comentat: “És un partit que es juga en un dia festiu a Barcelona com és la Mercè i abans del futbol. Com sempre, és important que la gent ens ajudi. Les 18 h i abans del futbol, són un bona barreja per venir al Palau Blaugrana".

Empat a Macedònia

Pascual ha estat preguntat sobre la valoració que feia de l’empat de dissabte a Macedònia, davant el Vardar. “Som conscients que dissabte ho podríem haver fet millor, però ara estem concentrats en el partit davant l'Ademar i a intentar guanyar el partit”, ha declarat el tècnic blaugrana.

“Som conscients que la Champions és molt llarga i molt dura. No és problema nostre si la gent ens dóna la Champions abans de jugar-la. Sabem el que hi ha i el difícil que serà això”, ha conclòs el tècnic del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut