Local

Victòries del planter en un inici de Lliga brillant

L’Aleví A i l’Aleví B inicien la Lliga amb contundents victòries en el derbi contra l’Espanyol L’Infantil B i el Femení Infantil-Aleví, campions dels seus respectius tornejos

JUVENIL B – PREMIÀ. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Victòria treballada la que va protagonitzar aquest cap de setmana el Juvenil B contra el Premià (2-0). Els blaugranes van intentar imprimir velocitat en el joc però el bon esquema defensiu dels visitants va frenar l’escomesa barcelonista. Una gran jugada de Poveda amb Pérez va acabar als peus de Carbonell, que, a l’interior de l’àrea petita, va aconseguir batre el porter visitant. El conjunt de García Pimienta va seguir treballant per superar la teranyina defensiva del Premià. Quan semblava que el partit viuria un final obert va aparèixer Poveda per sentenciar, amb fortuna, un partit complicat per als blaugranes.

CADET A 5-0 SANT ANDREU. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Inici brillant. L’aleví A de Quique Álvarez s’ha desfet amb comoditat del Sant Andreu en l’estrena de la Lliga per 5 gols a 0. Els primers 20 minuts de partit han estat decisius per al desenllaç. Al 13, Carles Aleña ha anotat el primer gol blaugrana. Dos minuts més tard, Oriol Rey ha fet el segon i, tot seguit, al 17, Marc Cucurella ha sentenciat el matx. Tot i tenir el marcador encarrilat, els barcelonistes no han abaixat el ritme. Als vuit minuts de la represa, de nou Carles Aleña ha marcat. El 4 a 0 s’ha mantingut fins als darrers minuts de partit. Al 80, Eric Montes ha tancat el marcador amb el definitiu 5 a 0. Primera victòria i primers tres punts de la temporada.

INFANTIL A. XII TORNEIG CD CANILLAS

A un pas de la final. Bones sensacions les que ha deixat l’equip de Denis Silva al Torneig CD Canillas. Els joves jugadors blaugrana s’han quedat a les portes de disputar la gran final després de perdre en semis contra l’Atlètic de Madrid als penals (0-0 al partit, 3 a 1 als penals). En la fase prèvia els barcelonistes havien aconseguit quatre victòries i un empat. Victòries sobre l’Strikers (2-0), l’AIK Solna (3-2) i el Fulham, i empat contra el Kapa. Als quarts de finals han aconseguit desfer-se del Den Haag (2-0). Tot i la bona trajectòria i l’esforç dels jugadors, el partit de semifinals ha deixat sense premi els culers. En el partit pel tercer i quart lloc la Juventus ha superat els blaugranes per 2 a 0.

INFANTIL B. XIX TORNEIG CIUDAD DE MIRANDA

Campions a Miranda de Ebro. L’equip dirigit per Marcel Sans s’ha proclamat campió del XIX Torneig Ciudad de Miranda (Burgos), que s’ha disputat del 20 al 22 de setembre. Els barcelonistes es van desfer a la fase de grups del CD La Charca (0-11) i de la Reial Societat (0-4), mentre que només van poder empatar a 0 amb l’Athletic de Bilbao. Aquests resultats els van permetre accedir a semis, en què es van desfer del Valladolid per un ajustat 2 a 0. La final, un clàssic, contra el Reial Madrid. Els jugadors de Marcel Sans ha aconseguit derrotar amb contundència els blancs per un gol a quatre. El resultat permet als barcelonistes proclamar-se campions del Torneig i deixa molt bones sensacions de cara a l’inici de Lliga.

ALEVÍ A 6–0 RCD ESPANYOL. LLIGA PREFERENT

Derbi amb color blaugrana. El Barça ha superat un Espanyol molt defensiu que, tot i el bon paper, no ha pogut fer res per evitar la victòria culer. Els jugadors de Marc Serra no han donat opció al rival i ja als quatre minuts de partit s’han avançat al marcador gràcies a un gol de Marc Serra. El primer període ha acabat amb un nou gol dels blaugranes, obra de Moriba Kourouma. L’Espanyol, amb un proposta molt defensiva, ha pogut aguantar bé durant el segon i tercer període, sense encaixar cap gol. El desgast físic, però, ha passat factura als visitants, que durant l’últim quart han encaixat quatre gols que han sentenciat el partit. Pablo Melendez, Ilias Akhomach, Iker Almena i Roger Martínez n’han estat els autors. Un gran quart període blaugrana ha deixat el marcador amb el resultat final de 6 a 0.

RCD ESPANYOL 0-3 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

Victòria merescuda. L’Aleví B de Jordi Font s’ha mostrat molt seriós des del minut 1 de partit. Els joves jugadors blaugrana no han donat cap opció a l’Espanyol, i ja al minut 6 del primer quart Raul Martínez ha avançat els barcelonistes. Els de Jordi Font s’han mostrat intensos sense la pilota i molt bé amb aquesta. Fruit del domini, de nou Raul Martínez ha anotat el segon gol blaugrana. El 2 a 0 ha estat el resultat final del primer quart. El segon també ha estat dominat pels blaugranes. L’Espanyol no ha pogut crear perill al llarg del partit. A l’inici del tercer quart Iker Gonzalez ha sentenciat el partit al minut 35. El resultat final, 0 a 3, demostra la superioritat dels culers, que amb aquest resultat sumen els tres primers punts de la temporada. Una victòria que els joves culers han dedicat als seus companys lesionats.

BENJAMÍ A 10–0 SANT ANDREU. LLIGA PREFERENT

Victòria contundent. L’equip de Sergi Mila ha començat amb molt bon peu la Lliga amb un resultat d’escàndol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El 10 a 0 és una gran carta de presentació de cara a la consecució del títol de Lliga. El primer gol ha arribat als dos minuts, gràcies a una bona acció d’Adrià Capdevila. Al 6 Alvaro Millan ha anotat el segon, i només sis més tard, al 12, Pau Segarra feia el tercer per al Barça. Antonio Caravaca ha estat l’autor del quart gol blaugrana. Al 21, el protagonista del cinquè gol del Barça ha estat Iker Merino. Pau Segarra ha anotat el seu segon gol i el sisè del conjunt de Sergi Mila. El davanter Marc Jurado s’ha sumat al festival golejador i s’ha estrenat al partit amb el setè gol per als barcelonistes. Ja a les acaballes Aleix Garrido i Pablo Lopez han anotat el novè i el desè gol definitius.

MANLLEU AEC 0-8 BENJAMÍ B. LLIGA PREFERENT

El Benjamí B del Barça ha començat fort una nova temporada. Els jugadors de Jordi Pérez s’han desfet amb facilitat del Manlleu per 0 gols a 8. Ja al minut 4 els blaugranes han marcat el primer gol, obra de Marc Olmo. Al 12, Joan Gazquez ha augmentat el marcador amb el segon gol blaugrana. En aquest punt de partit, el cervell de l’equip, Roger Martínez, s’ha erigit com a protagonista amb dos gols consecutius, al minut 16 i al 22. Pablo Melendez, passada la mitja hora de partit, ha sentenciat el matx amb un nou gol. El cinquè per al Barça. Només quatre minuts més tard Ilias Akhomach ha anotat el sisè gol. Iker Almena s’ha sumat a la festa al minut 38 de partit. I només un minut després Roger Martínez ha anotat el seu particular hat-trick i ha completat el 0 a 8 definitiu.

BENJAMÍ C. I TORNEIG POMAR CUP

Bon paper del Benjamí C del Barça al Torneig Pomar Cup disputat a Badalona. Els jugadors d’Oscar Hernández han aconseguit plantar-se a la gran final després de superar a la fase de grups el Pomar, el Jàbac Terrassa, el Lleida, el Terrassa i el Vila-real. El bon joc dels barcelonistes els ha permès superar també els quarts de final i trobar-se, de nou a les semifinals, el Jàbac Terrassa. Un bon partit ha permès als blaugranes superar amb facilitat els terrassencs per un contundent 6 a 0. A la final, però, han caigut contra l’Espanyol B (0-3).

PREBENJAMÍ. I TORNEIG POMAR CUP

Els penals deixen al prebenjamí sense el títol. Un gran torneig del final que no ha acabat amb premi. Els jugadors de David Sánchez van superar amb facilitat la fase de grups guanyant tots els seus partit contra el Pomar, el Lleida, el Santes Creus i el Badalona. Aquests resultats van permetre als joves blaugrana plantar-se a quarts de final. Allà el Manresa va caure derrotat per 3 gols a 0. La victòria va deixar l’equip a semis, que disputaria contra el Gimnàstic de Manresa. Un partit igualat va fer determinar el partit als penals. Allà, un Barça més efectiu, va superar l’equip manresà. A la final l’esperava l’Espanyol. La primera part de la final l’ha controlat el conjunt blaugrana, però tot i les oportunitats, el marcador no s’ha mogut. La segona meitat ha estat més igualada, però cap dels dos equips ha aconseguit superar la defensa rival. La sort dels penals no ha estat al costat blaugrana en aquesta ocasió i l’Espanyol s’ha proclamat campió.