Els quatre blaugranes debuten amb victòria al Mundial

Els quatre blaugranes debuten amb victòria al Mundial

L’Espanya de Fernández, Gual i Barroso supera Suïssa (9-1) i l’Argentina de Matías Pascual s’imposa a França (1-3) Aquest mateix dilluns disputen la segona jornada de la primera fase. L'Argentina s’enfronta a Alemanya (16 h) i Espanya, a Àustria (18.30 h)

Bon debut dels quatre representants del FC Barcelona al Mundial d’Angola d’hoquei patins. L’Espanya de Fernández, Gual i Barroso va superar Suïssa (9-1) i l’Argentina de Matías Pascual es va imposar a una sempre exigent França (1-3). Marc Gual va obrir el marcador en el duel del combinat espanyol contra Suïssa i Matías Pascual va marcar el tercer i definitiu gol de la selecció argentina en l’enfrontament davant França.

Espanya, líder del Grup A, va oferir la seva millor versió a la segona part, després de marxar al descans amb un ajustat 1-0. L'Argentina, per la seva banda, va haver de treballar de valent per superar França i ara ocupa la segona posició del Grup B. Aquest mateix dilluns es disputa la segona jornada de la primera fase. L'Argentina s’enfronta a Alemanya (16 h), i Espanya, a Àustria (18.30 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut