Bons resultats per al Barça d’handbol en els debuts europeus a casa

Bons resultats per al Barça d’handbol en els debuts europeus a casa

L’handbol blaugrana ha guanyat el 92,5% dels primers partits de Champions disputats a casa

Dissabte a les 16.15 h el FC Barcelona debutarà a la Champions 2013/14 a casa davant el Wacker Thun de Suïssa. Aquesta serà la 28a participació blaugrana en la màxima competició europea de clubs. Dels anteriors 27 debuts a casa en Copa d’Europa, els blaugranes s’han imposat en 25 ocasions.

Només dues derrotes

Dos equips alemanys han estat els únics que han pogut sorprendre el FC Barcelona d’handbol, en el seu debut a casa a la Champions d’handbol.

Anys i anys va costar que algú superés els blaugranes en el primer partit de Champions a casa i el THW Kiel va ser el primer a guanyar al Palau la temporada 2009/10 per 27 a 30.

La següent temporada va ser el Rhein Neckar Lowen l’equip que va assolir el triomf al Palau en el debut blaugrana a la Champions 2010/11, en superar els de Pascual per 30 a 31.

Més de 40 anys de Champions d’handbol a Barcelona

La primera vegada que el Barça va disputar la Copa d’Europa d’handbol va ser la temporada 1969/70 i el primer partit a casa va ser contra el Düdelingen de Luxemburg, amb triomf blaugrana per 25 a 15.

La presència blaugrana es va anar consolidant a la Copa d’Europa a mitjans dels anys vuitanta fins avui. Des de la temporada 2003/04 fins a l’actual el Barça d’handbol ha estat present a la Champions d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut