Marc Carmona: “L'Inter-Barça serà un gran partit”

Marc Carmona: “L'Inter-Barça serà un gran partit”

Amb la incorporació de Cristian i la recuperació de Fernandao, que es va perdre el partit de la segona jornada, el preparador blaugrana podrà disposar de tots els jugadors de la primera plantilla aquesta temporada

Tots dos rivals són els primers de la classificació a l'LNFS, però els madrilenys són a dalt de la taula gràcies a la seva millor diferència de gols marcats. És per això que una de les claus d’aquest matx podria ser la defensa. Axí ho ha volgut destacar Carmona en acabar l’última sessió abans de marxar cap a Madrid: “És molt difícil preveure quina pot ser la clau del partit. Penso que el nostre factor diferencial els tres últims anys ha estat la defensa. Quan nosaltres hem estat molt bé defensant normalment hem tingut més èxits que derrotes”.

El partit serà un cara a cara entre dos dels millors conjunts del futbol sala dels últims anys. Els duels dels dos equips han estat els últims temps molt vibrants amb un clar balanç a favor dels culers. L’última vegada que el Barça Alusport va perdre va ser el 7 de desembre del 2008, amb un resultat de 4-2.

El partit arriba una mica aviat per a tots dos equips però l’emoció està assegurada. “Queda molt per davant. Un duel que potser arriba una mica aviat per als dos equips. Són el tipus de partits que sembla que valen més de 3 punts, tot i que, a la tercera jornada, una mica menys que més endavant”, ha assegurat Carmona.

Un dels duels del partit serà el que es podrà veure entre Sergio Lozano i Ricardinho. El culer vol defugir qualsevol duel personal i ha declarat: “Penso que juga el Barça Alusport contra l’Inter Movistar, no Lozano contra Ricardinho. Som dos jugadors diferents i cadascú mira de fer el millor per al seu equip. Prefereixo centrar-me en l’equip i que ell guanyi el duel i nosaltres ens emportem el partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut