Penúltima prova contra el Calafell

Penúltima prova contra el Calafell

El Barça afina la seva posada a punt de cara a la disputa de la Supercopa i aquest dijous s’ha posat a prova contra el Calafell Tot l’Any, un dels equips de l’OK Lliga

Després dels partits contra l’Arenys, el França i l’ICG Software Lleida, aquest dijous ha estat el torn del Calafell Tot l’Any. Amb la Supercopa d’Espanya a l’horitzó, els de Ricard Muñoz afinen la seva posada a punt de cara a l’inici oficial de la temporada 2013/14. Els conceptes introduïts als entrenaments es posen en pràctica en aquests duels de preparació.

El Barça ha afrontat el test amb set jugadors del primer equip –Aitor Egurrola, Reinaldo García, Sergi Panadero, Raül Marín, Marc Torra, Pablo Álvarez i Jordi Gabarra– i amb els joves Ignacio Alabart i Esteve Leal. L’equip continua treballant amb les baixes de Fernández, Gual, Barroso i Pascual, que són a Angola disputant la recta final del Mundial amb les seves respectives seleccions.

Diumenge, a l’homenatge a David Cáceres

El proper i últim rival dels de Ricard Muñoz aquesta pretemporada serà el Monbus Igualada. El duel s’emmarca dins els actes d’homenatge a David Cáceres i es disputarà aquest diumenge, 29 de setembre, a les 12.30 hores al pavelló Les Comes d’Igualada. L’activitat començarà a les 10.30 hores, amb un partit amistós entre excompanys i amics de Cáceres, entre els quals hi haurà l’excapità blaugrana Alberto Borregán. David Cáceres va decidir penjar els patins a finals del curs passat, després de 14 temporades defensant els colors de l’Igualada HC, on ha viscut els seus principals èxits a l’elit de l’hoquei patins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut