Acord de patrocini amb Serveto per a les seccions professionals

Acord de patrocini amb Serveto per a les seccions professionals

El contracte té una durada d’una temporada amb opció a una altra Serveto serà el primer partner amb presència a totes les seccions professionals

El FC Barcelona i Serveto han arribat a un acord de patrocini mitjançant el qual aquesta empresa de logística es converteix en partner oficial de les seccions professionals del nostre club. El contracte té una durada d’una temporada amb opció a una altra. Serveto serà el primer partner amb presència a totes les seccions professionals del Club (bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins).

En el marc d’aquest acord, en els propers dies el Club començarà a implementar la marca Serveto a les mànigues de les samarretes de joc dels equips d’handbol, futbol sala i hoquei patins, així com a diferents actius i a l’entorn del Palau Blaugrana. Properament, el Club i Serveto informaran dels detalls de l’acord.

Serveto aposta per l’esport

Serveto és una empresa de logística especialitzada en transports terrestres, marítims i aeris i serveis d’emmagatzematge i de distribució de mercaderies nacionals i internacionals.

Fundada l’any 1955 a Camarasa (Lleida), Serveto s’ha convertit en un referent en solucions logístiques globals a Europa que el consoliden en el seu àmbit d’actuació. Actualment està present a la seu central que té a Lleida, a Barcelona i a París (França). Dins de la seva política de posicionament de marca en l’àmbit europeu i seguint l’aposta per l’esport que manté l’empresa, s’ha arribat a aquest acord.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut