Juvenil A-Girona: Cap a Glasgow amb tres punts més (3-1)

El Juvenil A s’ha imposat al Girona en un duel avançat de la quarta jornada de Lliga a causa del partit de dimarts dels blaugranes a Escòcia

El Juvenil A seguirà líder de la Divisió d’Honor una jornada més després de la seva victòria per 3-1 sobre el Girona, que arribava com a cuer. El partit, disputat a la Ciutat Esportiva, s’havia avançat a divendres pel compromís dels blaugranes el dimarts que ve a Glasgow, corresponent a la UEFA Youth League. Tot i un començament fulgurant, els de Vinyals no ho tindrien gens fàcil.

S’han avançat al marcador al primer minut després d’una jugada madurada per Munir, centrada per Ebwelle i rematada amb el cap per Kaptoum. El Barça dominava i decantava l’acció al terreny del Girona. No tardaria a arribar el 2-0, obra de Maxi Rolón. Semblava que el camí seria planer per als locals, però els visitants no han abaixat els braços i al minut 25 han escurçat distàncies gràcies a un gran gol de Moha, que ha completat una bona incursió i un xut creuat letal.

Irrupció d’Adama

El gol i les aturades del seu porter, Joel, han aportat seguretat al Girona, que plantava cara. Així començaria la segona part, amb un Barça incòmode i el seu rival en creixement. Els nois de Jordi Vinyals han intentat calmar la situació a partir del control de la pilota.

S’havien decantat a la dreta a l’hora d’atacar des de l’entrada d’Adama. Per aquesta banda ha nascut el 3-1: l’extrem s’ha escapat dels seus marcadors per velocitat, ha centrat i un oportunista Maxi ha marcat. Tornava la tranquil·litat a Sant Joan Despí. El Juvenil A, que ha insistit fins al final, podia viatjar a Glasgow amb els deures fets.