Les blaugranes juguen aquest diumenge un derbi buscant el 4 de 4

Les blaugranes juguen aquest diumenge un derbi buscant el 4 de 4

El Femení A s’enfrontarà a l’Espanyol a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià aquest diumenge (12 hores, Esport3) amb l’objectiu de seguir liderant la classificació Xavi Llorens preveu un partit intens en un camp que no és propici per a les blaugranes

El Femení A viurà aquest diumenge un nou derbi davant l’Espanyol a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià (12 hores, Esport3). El Barça ha iniciat la temporada amb molt bons resultats aconseguint tres victòries davant el Collerense (5-0), la Reial Societat (0-5) i el Granada (10-0). Les vigents campiones de Lliga i Copa encapçalen la classificació conjuntament amb l’Athletic Club i el València.

L’Espanyol, per la seva banda, ha començat la temporada amb dues derrotes i un empat però tot i això serà un rival molt dur de superar. “Tenim ganes que arribi el partit. Volem fer les coses bé i tenim ganes de guanyar el derbi. L’Espanyol ja ens va guanyar a la Copa Catalunya als penals i per això no ens en podem refiar, tot i l’inici irregular que han tingut. Ens trobarem un equip molt ben col·locat i serà clau aprofitar les ocasions que tinguem. Serà un partit amb molta igualtat”, explica Xavi Llorens.

Sant Adrià, camp difícil

Un Espanyol-Barça sempre és especial i en categoria femenina no ho és menys. Les blaugranes sempre troben moltes dificultats per aconseguir un resultat positiu a Sant Adrià i aquesta és la dinàmica que volen capgirar les noies de Xavi Llorens. L’última visita va ser a la primera jornada de la temporada passada amb victòria espanyolista (2-0). A casa, però, les blaugranes van aconseguir una victòria per la mínima (1-0) que els permetia seguir somniant aconseguir la victòria final, com així va ser.

“He viscut els moments difícils i els bons d’aquest equip. Aquest partit és especial i totes volem jugar. Estem treballant al 100% per intentar endur-nos la victòria diumenge que ve”, comenta la capitana, Vicky Losada, que ha estat baixa les últimes dues setmanes per una lesió muscular i que té possibilitats d’arribar a participar en el partit.

“Guanyar a Sant Adrià és molt complicat. La seva afició les ajudarà molt. Hem d’estar molt alerta. La clau per guanyar serà estar ben col·locades i avançar-nos en la transició defensa-atac”, conclou Xavi Llorens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut