Xavi Pascual: “La Champions és la competició estel·lar”

Xavi Pascual: “La Champions és la competició estel·lar”

El tècnic blaugrana afronta el primer partit de Champions al Palau amb l’objectiu d’un triomf i recordant que “la Champions és diferent de totes les competicions”

Xavi Pascual ha fet la valoració del partit de dissabte, a les 16.15 h al Palau Blaugrana, davant el Wacker Thun. La significació que té la Champions, l’anàlisi del Wacker Thun i el fet que a Europa el camí és molt llarg han estat els eixos de Pascual davant el mitjans informatius.

Fent camí

Pascual ha explicat que, per ell, “la Champions es la competició estel·lar”. “Amb els equips que hi ha fan que la competició sigui espectacular”, ha afirmat.

El tècnic blaugrana també ha volgut destacar que “la Champions és diferent de totes les competicions”. “Cal tenir present que per molt que fem ara no la guanyarem ni la perdrem en tres mesos”.

“És un camí llarg i per guanyar dissabte hem de seguir jugant com estem jugant. No tenir alts i baixos i tenir present que quan posem un ritme alt de partit sempre és molt difícil per al rival”, ha declarat Xavi Pascual per explicar com afronta l’equip el partit davant el Wacker i la màxima competició europea.

Anar creixent

Pascual ha fet èmfasi especial a explicar el següent: “Si pensen que jugarem tots els partits bé, que guanyarem tots els partits de 20 gols… és que no coneixem el que és la Champions, no coneixem el que és jugar fora de casa… hem de tenir paciència i a poc a poc anem millorant”

L’entrenador del FC Barcelona d’handbol ha definit el Wacker Thun així: “Es tracta d'un equip que ens està despistant una mica, ha fet un resultats estranys darrerament. El veig un equip solvent, que defensa bastant bé i que exploten una de les seves aptituds com és el contraatac, treuen ràpid de centre. Són campions de Suïssa i van superar el Kadetten l’any passat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut