Inter Movistar – FC Barcelona Alusport: Repartiment de punts entre dos colossos (2-2)

Dos gols de l'Inter en dos minuts han sorprès un Barça que ha empatat el partit a la segona part Fernandao i Wilde, els golejadors blaugrana d'un partit que ha pogut guanyar qualsevol

Partit dels d'abans. Intensos, amb un Inter crescut i amb un Barça que ha anat de menys a més. El matx, que ha estat obert fins a l'últim sospir, s'ha saldat amb un empat que no ha deixat satisfeta cap de les dues banquetes. El punt que suma el Barça permet als de Carmona seguir a la part alta de la taula, però compartint el lideratge també amb el Santiago Futsal. A Alcalá s'ha viscut l'Inter-Barça més igualat dels últims anys.

L'Inter, com un tro

I és que el partit ha començat de cara per a l'Inter que presideix José María García. En el segon minut de partit Rafael França ha avançat els locals amb un fort xut amb la dreta. L'1-0 ha deixat tocats els blaugranes, que no estan acostumats a anar per darrere en el marcador. Dos minuts més tard, al 4, el tanca Ortiz ha fet el 2-0 amb un xut creuat que ha entrat pel pal dret de la porteria de Sedano, que no ha pogut fer res. La bona sortida de pilota de l'Inter i la rapidesa en l'execució, claus per als verds.

Posteriorment, i després d'un temps mort de Marc Carmona, el Barça Alusport ha reaccionat i ha pogut reduir diferències i també ha tingut oportunitats per, com a mínim, empatar. Igor i Lozano han portat de corcoll la defensa dels madrilenys, que han tingut en el mític porter Luis Amado -amb nou aturades al descans- el seu millor home.

Reacciona el Barça

En el segon temps el Barça ha seguit portant el pes del partit, però li ha costat trobar bones oportunitats de gol fins al minut 25, en què una gran jugada col·lectiva dels catalans ha acabat en el 2-1. Lozano ha avançat amb la pilota, l'ha cedit a Gabriel i aquest ha fet el mateix amb Fernandao, que ha afusellat la porteria dels verds. I al minut 28 ha arribat l'empat. Aquest cop ha estat Aicardo qui ha conduït i Wilde ha transformat el 2-2. Des d'aleshores i fins al final, un partit diferent.

Els de Velasco han seguit encerclant el Barça Alusport amb les aproximacions de Bateria i Borja, però els blaugranes també han tingut ocasions clares. En els últims minuts, i amb l'expulsió de Bateria, l'Inter ha jugat amb un home menys durant dos minuts. Els de Carmona no ho han pogut aprofitar i els últims seixanta segons s'han jugat amb tots dos equips en igualtat de condicions. Cap dels dos ha arriscat amb el porter-jugador i l'electrònic no s'ha mogut.

El 2-2 final deixa tots dos equips de nou a la part alta de la taula, amb 7 punts, empatats amb el Santiago Futsal.