Local

L’Espanya de Fernández, Gual i Barroso, campiona del món (4-3)

La selecció de Feriche s’ha imposat a l'Argentina gràcies als gols d’Adroher, Bargalló, Gual i Gil, aquest últim a dos minuts per al final El combinat argentí, que semblava derrotat amb el 3-0, ha arribat a empatar la final

Espanya s’ha proclamat campiona del món per cinquena vegada consecutiva. La selecció de Carlos Feriche, formada pels jugadors blaugrana Sergio Fernández, Marc Gual i Xavier Barroso, ha tombat l’Argentina de Matías Pascual a la gran final per 4-3.

2-0 a la mitja part

L’espanyol ha estat el combinat que ha sortit més fort. A la mitja part guanyava per 2-0 gràcies a les dianes d’Adroher i Bargalló. A l’inici de la represa, el blaugrana Gual ha posat el 3-0 al marcador, que semblava deixar la final d’Angola mig resolta.

Però no ha estat així. Una genial reacció argentina ha fet que el partit passés del 3-0 al 3-3 a tres minuts per al final. Les dianes de Nicolia i Platero (2) han donat vida a una selecció que ha somiat el triomf pocs segons. Perquè el 3-3 ha durat ben poc, fins que Gil ha decantat el matx a dos minuts per al final.

D’aquesta manera, Espanya assoleix el seu cinquè títol consecutiu, el setzè de tota la seva història.