Setmana de doble partit Asobal per al Barça d’handbol

Setmana de doble partit Asobal per al Barça d’handbol

Els partits de dimecres a Guadalajara i de diumenge, al Palau, davant el Puente Genil, marcaran l’evolució de la setmana de l’handbol blaugrana

Després de dues setmanes combinant la Champions amb la Lliga Asobal, l’actual setmana serà de dos partits de Lliga Asobal per afrontar les jornades 4 i 5 de la competició domèstica. Quatre entrenaments i dos partits marquen l’agenda de l’handbol blaugrana per a la primera setmana del mes d’octubre.

Dos entrenaments i a Guadalajara

Dilluns i dimarts estaran dedicats a preparar el partit de dimecres, a les 20.30 h, a la pista del BM Guadalajara en directe per Sportmanía. Pascual disposarà de dos entrenaments abans de viatjar, el mateix dimecres al matí, a la ciutat castellana per jugar la quarta jornada de Lliga.

A Guadalajara es trobarà a un equip força renovat per a la temporada 2013/14 i entrenat per l’exjugador del FC Barcelona d’handbol, Mateo Garralda. A l seva segona temporada a Guadalajara, Garralda ha guanyat un partit i n’ha perdut dos, per un sol gol ambdós, en aquest inici de Lliga.

Diumenge, el Puente Genil al Palau

Un cop dijous l’equip retorni de Guadalajara, serà el moment de preparar el partit de diumenge a les 12.30 h al Palau, davant Ángel-Ximénez-Puente Genil.

Els andalusos disputen la seva primera temporada a la màxima competició estatal després d’haver assolit l’ascens l’estiu passat. Abans de jugar davant el Puente Genil, dues seran les sessions d’entrenament dels blaugranes.

El Puente Genil ha assolit un empat, a casa davant el Juanfersa Grupo Fegar de Gijón, a les tres primeres jornades de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut