Triomf d’Asobal del filial de l’handbol (28-29)

El filial blaugrana s’imposa a la pista d’Academia Octavio, un dels màxims candidats a retornar a la Lliga Asobal

El filial blaugrana afrontava un dels partits més exigents de la temporada. La visita a Vigo, a la pista de l’Academia Octavio, era una prova de foc per als joves blaugrana. L’Academia Octavio va baixar la temporada passada a Divisió d’Honor Plata i els jugadors de Toni Gerona van superar la prova amb nota.

Igualtat davant un gran rival

Dissabte es va veure un gran partit a Vigo, on el Barça B va ser capaç de guanyar l’equip favorit per tornar a pujar a l’Asobal aquesta temporada. El partit va estar molt igualat en tot moment, amb diferències de +2 com a màxim.

El filial tenia davant un Octavio amb jugadors experimentats i amb molta qualitat en la primera línia i en els extrems. Homes com Dani Hernández (10 gols) i Fran González (1 gol i lesió al minut 20) acompanyaven a Cerillo (6 gols) i Javito (4 gols) que són capaços de llançar amb molt poc angle i amb un altíssim índex d'eficàcia.

La clau al minut 47

La clau del partit va ser al minut 17 de la 2a part, on, perdent de 2 i en inferioritat, un parcial de 0-3, amb 3 gols de contraatac després de robar la pilota, va permetre al filial capgirar el partit.

A falta de 15 segons el porter blaugrana Nacho Biosca va parar un penal que hauria suposat l’empat. Cal destacar que l'aportació i treball de tots els jugadors, ja sigui en atac o en defensa, van ser clau per arribar als moments finals amb plenes opcions de guanyar el partit i en un estat físic òptim.