El Barça de vòlei masculí, a la final de la Lliga Catalana (3-1)

Un triomf davant el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, a semifinals de la Lliga Catalana, dóna el pas als blaugranes a la final de la competició

El partit jugat a Cornellà del Llobregat diumenge a les 12.30 h contra el Sant Pere i Sant Pau Tarragona inaugurava la temporada dels blaugranes contra un rival d’entitat que per mèrits esportius havia de ser a la Superlliga 2, tal com va demostrar la temporada passada.

Domini als dos primers sets

Al primer set la puntuació ha estat igualada fins que els blaugranes han començat a agafar diferències mínimes que al final han estat decisives alhora d’endur-se el parcial. La bona recepció del jove Orgaz i el lliure Gabàs, juntament amb l’efectivitat dels atacants i la distribució de Marc Ferrer, han permès al final del set tancar amb 25-21.

Al segon set ha començat tot més rodat i s’ha agafat una diferència inicial de quatre punts que ja ha anat en augment durant el període. Els jugadors estaven còmodes en el servei i molt ordenats, i amb l’entrada de Galindo l’atac ha estat molt contundent. Pel centre, Jordi Marcè i el veneçolà Cayu Vegas es mostraven imparables tant en atac com frenant els seus rivals.

El tercer set, cap a Tarragona

Al tercer període, amb les modificacions efectuades pels locals, el club visitant ha començat per primer cop en el partit al davant en el marcador, però els blaugranes han anat recuperant el to a mesura que avançava el set. Finalment no ha estat possible i ha caigut de la banda dels tarragonins per 23-25.

Triomf blaugrana

Al quart període els de Sergi Bosch han anat per feina. Una altra vegada còmodes dins el partit, amb la bona recepció s’ha pogut construir molt bé per totes les zones d’atac i s’ha arribat a diferències notables en el marcador, amb jugades intenses en què els blaugranes s’imposaven, i en moments importants Eric Hernández i el central Cayu han marcat les diferències.