Pròxima cursa de ‘Corrent fem Barça’: Correbarri a la Barceloneta

Pròxima cursa de ‘Corrent fem Barça’: Correbarri a la Barceloneta

La 3a cursa de l’edició d’enguany de ‘Corrent fem Barça’ serà la cursa Correbarri al barri de la Barceloneta i es disputarà el proper 13 d’octubre

El 13 d’octubre a les 9.30 h es disputa la tercera cursa de ‘Corrent fem Barça’, en què els socis poden gaudir d’una magnífica cursa popular de 10 km pel barri de la Barceloneta, amb sortida i arribada al costat del Club Natació Atlètic-Barceloneta.

Recordem que l’anterior cursa va ser la magnífica i molt coneguda Cursa de la Mercè, en què més de 300 socis es van inscriure per córrer en aquesta cursa popular i gratuïta.

Plans d’entrenament

El FC Barcelona posa a disposició dels seus socis i sòcies uns plans d’entrenament per fer els 10 km amb diferents objectius de temps. El pla consta de quatre setmanes d’entrenament. Objectius plantejats, un per sota de 40 o 40 minuts, el segon entre 40 i 50 minuts, i un tercer entre 50 i 60 minuts. Cal tenir en compte que per assolir els objectius és bàsic utilitzar un pulsòmetre i fer-se una prova d’esforç per descartar possibles problemes de salut.

[[BOTOVERMELL::Plans d'entrenament 10k++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/068/814/original/Pla_d_entrenaments_10k.v1380613058.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Samarreta tècnica gratuïta

Els socis i sòcies que no estiguin inscrits encara tenen temps per venir a l’OAB a inscriure’s i recollir la seva samarreta tècnica Nike ‘Corrent fem Barça’ per aquesta segona edició de forma gratuïta, així podràs lluir l’escut del Barça amb orgull.

No dubtis en començar a entrenar i participa en aquesta cursa i en el calendari de curses incloses en el ‘Corrent fem Barça’! Esperem molts corredors de ‘Corrent fem Barça’ en aquesta cursa!

Consulta tota la informació al web de Corrent fem Barça’.

Vine ja a apuntar-t’hi i comença a ‘Córrer amb el Barça’!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut