Les lligues a tocar, en el futbol sala formatiu

El Cadet i l’Aleví tenen grans opcions de ser campions

Un cap de setmana interesant, és el que es presenta en el futbol sala formatiu. L’equip Cadet està a un sol punt d’assolir la Lliga i l’equip Aleví podria ser campió, també aquest cap de setmana, depenent dels resultats dels rivals.

El Cadet amb tot de cara

En cas que,  l’equip cadet guanyi o empati aquest dissabte contra el Manresa es proclamarà campió de lliga a falta de 4 jornades per disputar. A més, de moment han guanyat tots els partits.

Els nois entrenats per Martí Graells, porten 63 punts en 21 jornades i el segon classificat resta a 14 punts dels blaugranes. Un empat ja els hi valdria per ser campions, ja que tenen el goal average favorable. La cita serà dissabte a les 12.45 h., a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el Barça Lassa – Manresa es podrà seguir en directe.

El Cadet arriba  a aquest punt desprès de guanyar per 3 a 6 a la pista de l’Escola Pia. Els primers minuts de joc, els blaugranes van aconseguir tenir varies ocasions de gol i ràpidament es posaven per davant gràcies a una jugada d’estratègia. Però els sabadellencs, en un ràpid contraatac aconseguien igualar el marcador. A partir d’aquest moment, el partit va viure un monòleg barcelonista. Les ocasions es succeïen i mica en mica els blaugranes posaven terra de per mig. De les moltes oportunitats que tingueren, els nois de Martí Graells i Guillem Puchal aprofitaren 3 que posaven un tranquil·litzador 1 a 4 abans de la finalització dels primers vint minuts reglamentaris.

A la segona meitat, semblava que es veuria el mateix que en la primera, quan en els primers minuts, el conjunt barcelonista tenia 3 bones ocasions per eixamplar la diferència en el marcador. La realitat, va ser ben diferent, quan els locals marcaven el 2 a 4. Aquest gol va esperonar als vallesans i els nervis semblava apoderar-se dels visitants. Una bona jugada col·lectiva i una d’estratègia feien que els barcelonistes marquessin dos gols que sentenciaven l’encontre. A les acaballes del matx, una gran jugada individual dels visitants, posava el definitiu 3 a 6.

L’Aleví amb opcions

L’equip Aleví lidera la Divisió d’Honor catalana amb 10 punts per sobre del segon classificat a 5 jornades per a la fi de la competició. En cas que els blaugranes guanyessin i l’Industrias Santa Coloma no guanyés, els més petits de la casa serien campions de Lliga.

Aquest dissabte, l’Aleví juga a les 18.15 h a la pista del Palau Solità i Plegamans i els de Santa Coloma a casa a les 12 h.

Els blaugranes, es van imposar, a la darrera jornada per 8 a 1 davant l’Arenys, en un partit on s’avançaven, en els minuts inicials,  i on mantenien un ritme alt, durant la resta del partit.

Bones notícies a les seleccions

Els blaugranes Bernat Povill, Alejandro Cerón, Nicolas Marrón i David Peña, amb la selecció estatal U19, van assolir la classificació per a l’Europeu de Lituània en superar Turquia, Geòrgia i Hongria.

A la vegada tres jugadors del Barça Infantil, En Pau, en Pol i l’Eudald es troben amb la selecció catalana jugant el campionat estatal de seleccions autonòmiques de la categoria a Almeria.