Valdés, Piqué i Mascherano ho han jugat tot

Gerardo ‘Tata’ Martino ha signat el millor inici d’un entrenador del Barça en Lliga, amb 9 punts de 9, 11 gols a favor i 2 en contra Després del partit de Mestalla, Valdés, Piqué i Mascherano són els únics jugadors que ho han jugat tot

El partit de la tercera jornada de Lliga disputat a Mestalla, que va acabar 2 a 3 després d’un nou hat-trick de Leo Messi i amb el Barça com a líder de la classificació, va deixar algunes dades a destacar. Les repassem a continuació:

· Víctor Valdés, Gerard Piqué i Javier Mascherano són els únics jugadors del Barça que han jugat tots els minuts en el que portem de competició oficial (450 minuts).

· Després del hat-trick contra el València, Leo Messi ja ha fet cinc gols en el campionat de Lliga, mentre que Cesc Fàbregas suma un total de quatre assistències.

· Amb l’aconseguit a Mestalla, Messi acumula ja 17 partits marcant tres o més gols en un partit de Lliga. Té per davant Zarra (22), Di Stéfano (22) i Mundo (19), i iguala amb Cristiano Ronaldo.

· Gerardo ‘Tata’ Martino ha signat el millor debut a la Lliga d’un entrenador en tota la història del Barça: tres victòries en tres partits, amb 11 gols a favor i només dos en contra (+9).

· Amb aquesta estadística, supera tres tècnics que també van començar amb tres triomfs: Rexach, amb 9 gols a favor i 0 en contra; César, amb 11 a favor i 3 en contra, i Venables, amb 8 a favor i 0 en contra.

· És el primer cop a la història que, havent-se disputat tres jornades de Lliga, hi ha quatre equips empatats a 9 punts: FC Barcelona, Atlètic de Madrid, Vila-real i Reial Madrid. El Barça, gràcies a la diferència de gols, és líder.

· Contra el València, el FC Barcelona va tornar a dominar la possessió amb un 62% i va xutar a porteria en 20 ocasions, nou de les quals entre els tres pals.

· A Mestalla, el Barça va fer 11 faltes i va veure tres targetes grogues (Jordi Alba, Dani Alves i Neymar). El València en va fer 20 i va veure dues targetes (Joao Pereira i Éver Banega).