L’agenda dels internacionals blaugrana

L’agenda dels internacionals blaugrana

Fins a 13 jugadors de la primera plantilla disputaran partits internacionals amb la seva selecció aquesta setmana Sergi Roberto, convocat amb la Sub-21, estarà acompanyat pel seu company del ‘B’, el central Sergi Gómez

Aquesta setmana està marcada per la diàspora de jugadors internacionals amb la seves seleccions. El Tata Martino perd fins a 13 homes de la primera plantilla. La majoria, vuit, han estat convocats per la selecció espanyola. La Sub-21, l'Argentina, el Camerun, el Brasil i Xile també han convocat jugadors barcelonistes. Tot seguit repassem els partits que disputaran els blaugranes:

Espanya, contra Finlàndia i la Xile d’Alexis

Victor Valdés, Jordi Alba, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Pedro Rodríguez i Cesc Fàbregas disputaran dos partits amb la selecció espanyola. El primer, el 6 de setembre contra Finlàndia (a Hèlsinki), és de classificació per al Mundial del Brasil 2014. Espanya és l’actual líder del grup I, amb un punt més que França, a falta de quatre partits per acabar la lligueta de classificació.

El segon partit, en canvi, és un amistós contra la selecció xilena d’un altre blaugrana, el davanter Alexis Sánchez. El matx es disputarà a Ginebra el dimarts 10 de setembre.

Per la seva banda, el també jugador de la primera plantilla Sergi Roberto ha estat convocat per als dos partits de la Sub-21 espanyola, dirigida per Julen Lopetegui. La selecció disputarà el dia 5 el primer partit contra Àustria, a Graz, i el dia 9 el segon partit contra Albània, a Logroño.

L'Argentina, amb Messi, contra el Paraguai

La selecció, capitanejada per Leo Messi, disputarà un partit en aquest parèntesi competitiu a la Lliga espanyola. El davanter argentí es jugarà la presència de la seva selecció al Mundial del Brasil visitant el Paraguai. El matx es disputarà dimarts 10 de setembre.

Els argentins són primers del seu grup de classificació a la zona sud-americana, amb 26 punts, tres més que Colòmbia, segona.

El Brasil d’Alves i Neymar, contra Austràlia i Portugal

Els brasilers Alves i Neymar disputaran dos partits amb la seva selecció. Els de Scolari, classificats automàticament com a amfitrions per al Mundial del Brasil, disputaran partits de preparació contra Austràlia, el dia 7 de setembre a Brasília, i contra Portugal, el dia 10 a Boston.

Alex Song, contra Líbia

El Camerun d’Alex Song té un important compromís en el seu objectiu de classificar-se per al Mundial. Song i els seus companys s’enfronten al primer classificat del seu grup I, Líbia. Ara mateix són segons a dos punts del líder. El partit es disputarà el 8 de setembre en terres cameruneses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut