Balanç de quinze dies de competició oficial: 9 de 9 en Lliga i primer títol abans de l’aturada

Balanç de quinze dies de competició oficial: 9 de 9 en Lliga i primer títol abans de l’aturada

Els blaugrana aconsegueixen tres victòries en Lliga i guanyen la Supercopa d’Espanya abans d’atendre els compromisos internacionals Messi segueix trencant estadístiques i és el màxim golejador del campionat, amb 5 gols

El Barça arriba a la primera aturada de la Lliga havent fet el ple de punts que el situen líder, sense oblidar la consecució de la Supercopa d’Espanya. Estrena immillorable per a Gerardo Tata Martino en Lliga, que ha debutat a la banqueta blaugrana amb 3 victòries, una a casa i dues a camp rival.

9 punts al sarró

Tres per tres. Aquest inici de curs s’han disputat tres jornades de lliga prèvies als compromisos internacionals. El Barça s’ha enfrontat al Llevant, Màlaga i València, rivals que han posat les coses difícils als blaugrana aquests últims anys. No obstant, l’equip de Tata Martino ha fet molt bé els deures i ha aconseguit endur-se nou punts de nou possibles.

Aquest trio de victòries han deixat 11 gols a favor i només dos en contra. Amb aquesta dada, el nou entrenador culer es corona com el millor tècnic debutant de la història del Barça. Martino supera a Rexach, amb 9 gols a favor i 0 en contra; César, amb 11 a favor i 3 en contra, i Venables, amb 8 a favor i 0 en contra.

Messi, pitxitxi

Aquest diumenge Leo Messi va marcar tres gols a Mestalla que, si hi sumem els dos anotats la primera jornada davant el Llevant, en fan cinc. Repòquer de gols per al ‘10’ blaugrana que només ha disputat dos partits de Lliga –la segona jornada va ser baixa per precaució. D’aquesta manera, el de Rosario es col·loca pitxitxi en la classificació de golejadors de la competició. A més, amb el trio de gols contra el València, Messi va aconseguir el seu 23è hat-trick amb el FC Barcelona i el 26è de la seva carrera en partits oficials (tres amb la selecció argentina).

Les estadístiques estan per trencar-les i Messi ho segueix fent. L’astre argentí va emular a Mestalla la gesta de Stòixkov (1991) i Romario (1993) quan van marcar 3 dianes a la primera meitat. També va superar el rècord d’Hugo Sànchez amb els 100 gols anotats a camp contrari. Finalment, el jugador blaugrana va superar Quini com a sisè màxim golejador de la història de la Lliga, amb 220.

La Supercopa de Neymar i Valdés

L’inici de Lliga és bo, però l’arribada del primer títol de la temporada a Can Barça ho és encara més. I té més valor si s’aconsegueix davant l’Atlètic de Madrid. Dos partits en joc en què Neymar i Valdés van brillar amb llum pròpia. El gol de l’empat de l’estrella brasilera a l’estadi matalasser (1-1) i la gran actuació del porter blaugrana al Camp Nou (0-0) van valer l’onzena Supercopa d’Espanya per al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut