Femení A - Brondby, als setzens de la Champions

Femení A - Brondby, als setzens de la Champions

El Femení A blaugrana disputarà els setzens de final de la Lliga de Campions contra el conjunt danès del Brondby El partit d’anada es jugarà al Mini, el 9 o el 10 d’octubre, i la tornada, a Dinamarca, el 16 o el 17 del mateix mes

El Brondby serà el rival del Femení A als setzens de final de la Lliga de Campions 2013/14 després del sorteig celebrat aquest dijous a Nyon. Un sorteig en el qual també s’han confirmat els vuitens de final de la competició. Les blaugranes, en cas de passar l’eliminatòria, jugarien la següent ronda davant el guanyador del FC Zuric Frauen - Sparta de Praga.

Al Mini, el primer partit

El Barça jugarà el partit d’anada d’aquesta eliminatòria al Miniestadi el 9 o el 10 d’octubre. L’entrada serà gratuïta per als socis, penyistes i aficionats blaugrana que vulguin donar suport a les jugadores de Xavi Llorens. El partit de tornada es disputarà a Dinamarca el 16 o el 17 d’octubre. Els dies i els horaris d’ambdós partits encara estan per confirmar.

Rival poderós físicament

El Brondby té molta experiència en la màxima competició continental i actualment ocupa la setena plaça en el coeficient UEFA. Les daneses són les dominadores del futbol del seu país ja que han guanyat les últimes tres Lligues i les tres Copes. Compten amb 10 jugadores internacionals que van arribar a les semifinals de l'Europeu disputat aquest estiu.

Xavi Llorens ha valorat el sorteig per a www.fcbarcelona.cat: “Animo els aficionats a venir al Mini a donar suport a l’equip. Serà una eliminatòria molt maca en què tots gaudirem. El Brondby és un equip molt físic i molt treballat tècnicament que ens posarà les coses molt difícils”. Tot i el potencial del rival, Llorens confia en la capacitat del seu equip: “Si fem el nostre joc i toquem bé la pilota amb velocitat tindrem opcions de superar-les”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut