L’ofrena floral al monument Rafael Casanova, al detall

L’ofrena floral al monument Rafael Casanova, al detall

El tècnic Tata Martino s’estrenarà en aquest acte tradicional de la Diada, acompanyat per membres de la Junta Directiva i de les seccions del FC Barcelona

El FC Barcelona celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral al monument Rafael Casanova, aquest dimecres a partir de les 9.20 hores. La comitiva blaugrana estarà formada per integrants de la Junta Directiva, entrenadors i jugadors de les seccions professionals, membres de les comissions del Club, a més de representants de l’equip de futbol femení i del futbol formatiu, així com l’Agrupació Barça Jugadors.

El tècnic Tata Martino viurà la seva primera Diada i visitarà aquest 11 de setembre el monument a Rafael Casanova juntament amb el jugador del primer equip Gerard Piqué. També hi seran Xavi Pascual i Víctor Tomàs, de l’handbol, Ricard Muñoz i Aitor Egurrola, de l’hoquei patins, i Marc Carmona i Jordi Torras, del futbol sala. Aquest any no hi haurà cap representant de l’equip de bàsquet, ja que aquesta setmana el conjunt de Xavi Pascual està fent una estada de pretemporada a Andorra. Completaran la representació esportiva Xavi Llorens i Vicky Losada, del primer equip de futbol femení, i diversos integrants de la Masia i el futbol formatiu.

El vicepresidents Carles Vilarrubí i Jordi Cardoner, al capdavant

La Junta Directiva estarà encapçalada pels vicepresidents Carles Vilarrubí i Jordi Cardoner, acompanyats pels directius Jordi Moix, Pilar Guinovart, Jordi Mestre, Dídac Lee i Josep Ramon Vidal-Abarca. El president Sandro Rosell no podrà assistir, ja que aquest dimecres estarà a Ginebra a la reunió de l’ECA.

A més del FC Barcelona, l’Agrupació Barça Jugadors, amb el seu president Ramon Alfonseda al capdavant, també faran una ofrena floral davant el monument Rafael Casanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut