Vint convocats contra el Sevilla amb Sergio, Xavi i Alexis com a novetats

Vint convocats contra el Sevilla amb Sergio, Xavi i Alexis com a novetats

Tata Martino ha convocat 20 jugadors per al partit d’aquest dissabte al Camp Nou (20 hores), en què destaca la presència de Sergio, amb l’alta mèdica A banda dels tres lesionats de llarga durada, queden fora de la llista per decisió tècnica Pedro i Oier

Després d’entrenar-se a la Ciutat Esportiva, Tata Martino ha comunicat la llista de convocats per al partit d’aquest dissabte al Camp Nou contra el Sevilla (20 hores). El tècnic ha fet una convocatòria de 20 jugadors per rebre el conjunt d’Unai Emery. A la llista destaca la presència de Sergio Busquets, que ha rebut l’alta mèdica després de recuperar-se de l’elongació muscular al bíceps femoral de la cama dreta.

Tornen Xavi i Alexis; cau Pedro

A la convocatòria de Tata Martino també destaca el retorn de Xavi i Alexis, que van descansar en l’últim partit contra el València. Pel que fa a les baixes, queden fora de la llista Pedro Rodríguez i Oier Olazábal per decisió tècnica. L’equip es tornarà a entrenar aquest dissabte al matí al Camp Nou, i més tard els convocats quedaran concentrats a l’Hotel Princesa Sofia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut