Els abonaments per a l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins, a partir del 19 de setembre

Els abonaments per a l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins, a partir del 19 de setembre

Els socis poden adquirir l’abonament i la resta de públic, el carnet ‘Amics de l’handbol’, ‘Amics del futbol sala’ i/o ‘Amics de l’hoquei patins’

Des d’aquest dijous 19 de setembre i fins a l’1 de febrer del 2014 el FC Barcelona obre el procés per demanar els abonaments del Palau Blaugrana per a les seccions d’handbol, futbol sala i hoquei patins de cara a aquesta temporada.

Els avantatges per als socis de tenir aquest abonament -recordem que el carnet de soci ja permet l’entrada gratuïta per veure l’handbol, el futbol sala i l’hoquei- és que garanteix l’entrada a tots els partits, en una ubicació preferencial i sempre en el mateix seient. A més, permet l’accés directe a la secció en qüestió sense haver de passar per taquilles a retirar l’entrada –que és el que hauria de fer un soci que no el tingués.

El preu per als socis de l’abonament per a l’handbol i per al futbol sala és de 63 euros per a cadascuna d’aquestes dues seccions, mentre que l’abonament de l’hoquei patins val 42 euros.

Els socis del FC Barcelona abonats al bàsquet tenen un 25% de descompte. Així, el preu de l’abonament per a l’handbol o el futbol sala els sortiria per 47 euros, i el de l’hoquei patins per 31 euros.

Amics de...

El FC Barcelona també posa a disposició dels no socis el carnet ‘Amics de l’handbol’, ‘Amics del futbol sala’ i ‘Amics de l’hoquei patins’, que permet al públic en general gaudir dels mateixos avantatges que els abonats a la secció –ubicació preferencial, entrada garantida a tots els partits, sempre el mateix seient.

Donar-se d’alta

Els socis que desitgin abonar-se a una, dues o a les tres seccions (handbol, futbol sala i/o hoquei patins) ho poden fer presencialment a l’OAB, o bé per correu electrònic, descarregant-se un formulari que trobaran dins la secció d’Entrades del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Els no socis només es podran inscriure de manera presencial a l’OAB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut