Messi arribarà als 250 partits de Lliga contra el Rayo

Messi arribarà als 250 partits de Lliga contra el Rayo

L’argentí celebra aquesta xifra després d’acumular nou temporades al primer equip del Barça En 249 enfrontaments en competició regular, el davanter ha marcat 221 gols, ha sortit en l’onze titular 212 vegades i no ha vist cap targeta vermella

Els anys passen i Leo Messi no deixa d’augmentar els seus registres personals. L’argentí viurà aquest dissabte un partit especial contra el Rayo Vallecano (20.00h, Canal+ Liga/GolT), ja que arribarà a la xifra de 250 partits jugats a la Lliga. Després de debutar el 16 d’octubre del 2004 a Montjuïc, contra l’Espanyol (0-1), Messi celebrarà a Vallecas una xifra que està a l’abast de ben pocs.

212 titularitats

El davanter argentí acumula nou temporades des del seu debut oficial amb el primer equip i dels 249 partits disputats fins ara, 212 els ha començat com a titular i només 37 des de la banqueta. Els números golejadors de Messi surten a gairebé un gol per partit. En 249 duels, el considerat millor jugador del món ha vist porteria en 221 ocasions.

Els seus millors registres golejadors són els de la temporada 2011/12, quan va fer 50 dianes a la Lliga, quatre menys que el curs passat. A part d’aquests dos darrers anys, Messi també ha estat el Pitxitxi el 2009/10, amb 34 gols.  Cal destacar també que en els 19.372 minuts disputats, només ha estat amonestat 37 vegades i no li han mostrat mai una targeta vermella.

Inici de Lliga positiu

Leo Messi va acabar la Lliga la temporada passada sense disputar els darrers tres partits. Després de l’estiu, Messi ha tornat amb força i ha iniciat la competició regular amb un bon rendiment. En quatre jornades, el ‘10’ blaugrana ha jugat tres partits –només va estar absent a Màlaga– i en tots hi ha marcat: 2 gols contra el Llevant, 3 a Mestalla i un aquest diumenge passat contra el Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut