Mascherano té una elongació del bíceps femoral

Mascherano té una elongació del bíceps femoral

El central argentí del Barça ha hagut d’abandonar el terreny de joc al minut 34 de partit per una elongació del bíceps femoral de la cama dreta Aquest dimecres se li faran més proves per saber l’abast exacte de la lesió

Javier Mascherano, un fix fins ara al centre de la defensa blaugrana, ha hagut de cedir aquest dimarts el seu lloc a Marc Bartra quan només s’havien disputat 34 minuts de partit. El ‘14’ del Barça ha topat amb Sergio Busquets tot just a l’inici de l’enfrontament i, tot i que en un primer moment ha intentat seguir jugant, les primeres exploracions dels metges han determinat que té una elongació al bíceps femoral de la cama dreta. Aquest dimecres se li faran més proves per saber l’abast exacte de la lesió.

Les baixes en defensa

A l’espera de conèixer el resultat d’aquestes proves, la baixa de Mascherano a la línia defensiva s’uneix a les de Puyol, que continua recuperant-se, i de Jordi Alba, que es va fer un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta.

El lateral es va lesionar durant la primer part del partit contra el Sevilla i en aquell moment es va comunicar que el temps de baixa aproximat seria d’unes tres setmanes. El canvi obligat de Mascherano ha permès que Marc Bartra debutés aquesta temporada a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut