FC Barcelona – Reial Societat: Etiqueta Champions

FC Barcelona – Reial Societat: Etiqueta Champions

El líder, sense Cesc, rep al Camp Nou la revelació de l’últim curs, la Reial Societat

La Lliga no s’atura. 70 hores després de concloure el partit a Vallecas (0-4) arriba el torn de la Reial Societat (20 hores, Canal Plus), la revelació de l’última temporada i un equip Champions que s’ha guanyat el respecte dels seus rivals. Precisament només els bascos i el Madrid van ser capaços de tombar el FC Barcelona durant l’última Lliga, dada que parla del poder –sobretot ofensiu- del conjunt blanc-i-blau.

Cesc rota

Com ve sent habitual Tata Martino inclourà canvis en l’onze. Cesc Fàbregas ha quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica, mentre que Sergio Busquets n’és la principal novetat després d’haver passat per la rotació. A banda, Alves i Iniesta, suplents dissabte, podrien recuperar també un lloc a la titularitat. Cal recordar que un dels 19 convocats quedarà descartat abans de l’inici del matx.

La Reial, sense gol

La Reial Societat està vivint el seu primer sotrac de la temporada. Tot i comptar amb un dels millors atacs de la Lliga l’equip de Jagoba Arrasate es troba en una crisi de gols. S’ha quedat a zero en els tres últims compromisos contra el Màlaga (0-0), el Xakhtar Donetsk (0-2) i el Llevant (0-0) i no coneix la victòria des de la visita del Lió (2-0), que va anar seguida d’una derrota a casa amb l’Atlètic de Madrid (1-2).

Quatre partits després d’aquell triomf, pràcticament un mes després, el conjunt basc intentarà recuperar les seves millors sensacions al Camp Nou. Té prou armes per fer mal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut