Ple de victòries a la pretemporada

Ple de victòries a la pretemporada

La secció de bàsquet no ha cedit en cap partit disputat fins ara: sis victòries en sis partits amb 86,1 punts de mitjana L’equip de Xavi Pascual és l’únic, juntament amb el València Basket i l’Herbalife Gran Canària, que ho ha guanyat tot

La pretemporada portada a terme pels homes de Xavi Pascual ha finalitzat amb un balanç immillorable: sis victòries de sis possibles. Juntament amb el València Basket (7-0) i l’Herbalife Gran Canària (3-0) els blaugranes es mantenen invictes abans de l’inici de la temporada oficial. Precisament contra el València al Palau serà el debut oficial a la Lliga ACB el diumenge 12 d’aquest mes.

L’equip ha acabat la preparació amb una gran mitjana ofensiva (86,1 punts per partit) i amb grans diferències de punts en alguns dels seus partits, com en l’últim disputat davant el Fuenlabrada (98-64). A banda de l'equip madrileny, també s'ha guanyat al FIATC Joventut (60-49), a La Bruixa d'Or Manresa (70-76), al Pesaro (86-87), al Granarolo Bolonya (92-111) i al Bayern de Munic (78-85).

Els fitxatges, integrats

Amb sis partits disputats en destaca l’equilibri entre el joc interior i l’exterior. En el partit davant el Fuenlabrada, per exemple, tres interiors (Tomic, Dorsey i Lampe) van passar dels 10 punts i Pullen (19) i Alex Abrines (20) van ser decisius en l’àmplia victòria. L’escorta mallorquí, juntament amb Dorsey, ha estat el referent ofensiu (16,8 punts de mitjana) de l’equip en aquests sis partits.

El debut, en tres dies

S’acaba la pretemporada i s’inicia un curs il·lusionant amb la possibilitat de guanyar la Supercopa Endesa, competició sempre emocionant i dura. La semifinal es disputarà aquest divendres a les 21.30 hores (Esport 3) davant el Laboral Kutxa. L’equip s’està preparant a Arenys de Mar per afrontar amb garanties aquest inici de curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut