Presentades les categories inferiors de futbol del FC Barcelona de la temporada 2013/14

Presentades les categories inferiors de futbol del FC Barcelona de la temporada 2013/14

Els equips del planter, a més del Barça B, el Juvenil A i el Femení, han estat presentats aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

La Ciutat Esportiva Joan Gamper ha acollit una temporada més la presentació oficial dels equips de les categories inferiors del FC Barcelona. L’acte ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda i ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell, el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el directiu Jordi Mestre. També hi han estat Andoni Zubizarreta, Guillermo Amor i Albert Puig, així com els membres de la comissió esportiva.

Després que sonés l’himne del Barça, els 20 equips –Barça B, Juvenil A, equips de futbol formatiu, Femení A i els equips femenins del planter- han anat apareixent al camp número 7 de la Ciutat Esportiva, introduïts per la veu del Camp Nou, Manel Vich.

Arnau Comas, de l’Infantil A, i Maria Llompart, jugadora del Femení Infantil-Aleví, han estat els encarregats aquest any de dirigir unes paraules als assistents en representació dels seus companys. L’Arnau s’ha recordat de Tito Vilanova, a qui ha enviat molts ànims.

“Treball, esforç i humilitat”

El president Sandro Rosell ha reconegut durant el seu parlament que aquest és un dels actes que més li agraden, juntament amb l’entrega de les insígnies d’or als socis, perquè “un és el passat, el que hem estat, la fidelitat, i l’altre és el futur”. Rosell ha recordat als joves futbolistes que cal “treball, esforç i humilitat”. “No oblideu que 17 dels 25 jugadors del primer equip han estat on ara esteu vosaltres. És el primer any que hi ha tants jugadors de la Masia”. “Vosaltres podeu ser un d’aquests 17”, ha comentat. I ha afegit: “Porteu l’escut del Barça sobre el cor i heu d’estimar el Club de la mateixa manera que el Club us estima a vosaltres”.

D’altra banda, Guillermo Amor, director esportiu del futbol formatiu, també s’ha dirigit als nois i noies. “És difícil arribar al primer equip però també ho és jugar a les categories inferiors i mantenir-se. I per fer-ho només hi ha una fórmula: treball i esforç”. “Aprofiteu l’oportunitat d’estar aquí”. Andoni Zubizarreta, per la seva banda, els ha aconsellat que gaudeixin del futbol sense pensar en el futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut